Helsesykepleiere

Siste nyheter fra Helsesykepleiere

Influensasesongen 2020/2021

Folkehelseinstituttet avholder gratis webinar om influensavaskinasjonsesongen 2020/2021 onsdag 9. september kl. 0900-1200. 

 

 

Kartlegging av tjenesten

HJELP OSS Å STYRKE HELSESTASJON- OG  SKOLEHELSETJENESTEN!

Norsk Sykepleierforbund og Landsgruppen av helsesykepleiere trenger mer kunnskap om utdannings- og bemanningssituasjonen for helsesykepleiere. 

Ny fagrådgiver i LaH NSF

Etter en lang og grundig prosess, med mange veldig godt kvalifiserte søkere, har vi endelig gleden av å introdusere vår aller første fagrådgiver i LaH:

Ingeborg Berg-Olstad

Bli kjent med vår nye fagrådgiver:

Æresmedlemmer

Nina Misvær og Greta Jentoft ble utnevnt til æresmedlemmer i 2019. De fikk utmerkelsen i forbindelse med Helsesykepleierkongressen i Bodø

Den gylne penn

Ida Gransmo Uvdal fikk prisen "Den gylne penn" på helsesykepleierkongressen i Bodø 2019.

 

 

 

Tips til foreldre i samtalen om sex

Landsgruppen av helsesykepleiere (LaH NSF) har sammen med Helsestasjon for kjønn og seksualitet (HKS) og Sex og samfunn har utarbeidet en foreldreveileder som kan hjelpe foreldre å snakke om sex på en god måte.

Helsesykepleiergruppas egen sang

Sangen «Du skulle bare visst» ble skrevet av Annette Strømsnes til ære for Helsesøsterkongressen 2018 der teamet var «Bak Fasaden».


 Helsesykepleier Annette Strømsnes (27)

Gode råd brosjyrer

På Helsebiblioteket.no ligger nye kunnskapsbaserte pasientbrosjyrer i ”Gode råd”-serien til gravide og småbarnsforeldre. Forfattergruppen som har utarbeidet brosjyrene er uavhengig og tverrfaglig, og har vært drevet på frivillig basis. Gruppen består i dag av to leger, en farmasøyt og to helsesykepleiere (Nina Misvær og Astrid Durdei Midtsund). Du finner alle brosjyrene her