Jordmorforbundet

Jordmorforbundet

Siste nyheter fra Jordmorforbundet

Innkalling til Generalforsamling

Landsstyret i Jordmorforbundet NSF innkaller til generalforsamling (GF) med påfølgende fagkonferanse på Farris bad i Larvik, 21. september 2017

Gratulerer med dagen, jordmødre!

Fredag, på den internasjonale jordmordagen, gratulerer vi alle landets jordmødre og takker dem for den jobben de gjør. Norsk Sykepleierforbund er stolte av dere alle.

Norske kvinners Sanitetsforening utlyser 10 reisestipend for jordmødre til internasjonal konferanse om vold mot gravide

Den 28. august 2017 arrangeres en internasjonal konferanse om vold mot gravide i Oslo. Søknadsfristen for å søke om reisestipend for å delta er 30.mai.

Kvinner som føder går stadig raskere ut i arbeid

Jordmorforbundet mener at vi må legge til rette for at de kvinner som ønsker å amme etter dagens anbefalinger, også gis en reell mulighet til å gjennomføre dette i praksis. I dag er gjennomsnittlig permisjonstid som tas ut av mor 99 dager, og tilsvarende tid for menn er 44 dager (NAV 2016).

Jordmor Camilla Olsen raser mot omskjæringsloven

På kvinnedagen var en av parolene la fitta flagre. Dersom det var en tilsvarende mannedag, hadde jeg gått under parolen la forhuden blafre, skriver jordmor Camilla Olsen i Aftenposten. Dette er en av de mest leste og delte saken i Norge i den siste tiden.                

Nyhetsbrev fra NSF Jordmorforbundet