Øyesykepleiere

NSFs faggruppe av øyesykepleiere

"Ditt syn - vår omsorg"

Faggruppen arbeider med å stimulerer til fagutvikling, utdanning og forskning innen sykepleie til pasienter med øyelidelser.

Siste nyheter fra Øyesykepleiere

Husk påmeldingsfristen 1.mars

Det nærmer seg fristen for påmelding til årets fagkonferanse. Vil du delta på spennende og lærerike dager, 4.-5.mai? Da kan du klikke deg inn HER for mer informasjon og påmelding.

Vi sees!

Solidaritetssykepleiere til Tanzania - høsten 2017 og våren 2018

NSF ønsker å kunne tilby en unik mulighet for sine medlemmer til å bidra i regional helseutvikling i Tanga, Tanzania - med erfaringsdeling og kunnskapsoverføring.

 

Frist for stipendsøknad til fagkonferansen

Medlemmer i FGØS kan søke om et stipend til deltakelse på fagkonferansen. Stipendet tildeles etter ansiennitet i faggruppen, og med hensyn til når du sist har mottatt et stipend fra FGØS. Der er også et posterstipend som kan søkes av medlemmer som melder på en poster til konferansen. Stipendet tildeles uavhengig av øvrige stipender, men du kan ikke motta begge stipender. 
Søknadsfrist er førstkommende onsdag, 15.02.2017 !! 

Klikk deg inn HER for mer informasjon. 

Ønsker du å stille til valg ?

Det nærmer seg årets fagkonferanse og generalforsamling for FGØS, der det vil bli valg av ett nytt styremedlem og varamedlem.

Ønsker du å delta i spennende, givende og lærerikt arbeid i styret? Ta kontakt med valgkomiteen, Stine og Monica, for å melde din interesse.

Velkommen til fagkonferanse 2017

Styret i faglig gruppe av øyesykepleiere (FGØS) har gleden av å invitere til årets fagkonferanse for sykepleiere og teknikere innen øyefaget den 4-5. mai 2017,
på Scandic Oslo Airport, Gardermoen. Konferansen går over to dager, og vi er stolte av å kunne tilby et variert program med høy faglig kvalitet. 

Påmelding og betaling gjøres elektronisk. Klikk deg inn HER for mer informasjon og påmelding.
Påmeldingsfristen er 1.mars 2017!