Øyesykepleiere

NSFs faggruppe av øyesykepleiere

"Ditt syn - vår omsorg"

Faggruppen arbeider med å stimulerer til fagutvikling, utdanning og forskning innen sykepleie til pasienter med øyelidelser.

Siste nyheter fra Øyesykepleiere

Fond til forskning og fagutvikling

Stiftelsen Organdonasjon har opprettet et fond, og tilbyr nå midler med formål om å inspirere til nye studier, og fremme forskning og utvikling som bidrar til økt innsikt og kunnskap innen organdonasjon. Stiftelsen Organdonasjon ønsker med dette å stimulere til prosjekter som vil bidra til å oppfylle deres visjon om at alle som trenger det skal få et organ. 

Forlenget påmeldingsfrist

Påmeldingsfrist til fagkonferansen 23.-24.mai forlenges til fredag 8.mars. Klikk her for mer informasjon og påmelding. 

Velkommen til fagkonferanse 2019

Styret i Faglig gruppe av øyesykepleiere (FGØS) har gleden av å invitere til fagkonferanse for sykepleiere og teknikere innen øyefaget den 23.-24.mai 2019, ved Scandic Oslo Airport Gardermoen. Konferansen går over to dager og vi er stolte av å kunne tilby et variert program med høy faglig kvalitet. 

Påmelding og betaling gjøres elektronisk. Klikk deg inn HER for mer informasjon og påmelding. 
Påmeldingsfrist 18.februar 2019.

Årets fagkonferanse 23-24 mai 2019

Nå er det få dager igjen til påmeldingen starter til årets fagkonferanse. Mer informasjon om påmelding og program kommer.

Vi håper at mange vil delta. 

Stipend til fagkonferansen 2019

Medlemmer i FGØS kan søke om stipend på 3000 kr til deltakelse på årets fagkonferanse. Stipendene tildeles på bakgrunn av ansiennitet i faggruppen og med hensyn til om en tidligere har mottatt stipend fra FGØS. Deltakere som stiller med postere til fagkonferansen vil bli prioritert i stipendtildelingen. Stipendet kan benyttes til reiseutgifter og/eller kursavgift. 

Søknad sendes til vibeke.halvorsen@stolav.no
Søknadsfrist: 07.februar