Øyesykepleiere

NSFs faggruppe av øyesykepleiere

"Ditt syn - vår omsorg"

Faggruppen arbeider med å stimulerer til fagutvikling, utdanning og forskning innen sykepleie til pasienter med øyelidelser.

Siste nyheter fra Øyesykepleiere

Avlysning av fagkonferanse

Fagkonferansen 7-8.mai er dessverre avlyst pga situasjonen med korona pandemi. Alle påmeldte skal ha mottatt epost med informasjon om dette forrige uke.

Innbetalt deltakeravgift samt betaling for overnatting og festmiddag vil bli refundert. Vi ber om forståelse for at konferansebyrået som håndterer dette for FGØS også er berørt av pandemisituasjonen, vi vet derfor ikke nøyaktig når refusjon vil bli gjennomført. Konferansebyrået vil sende ut nærmere informasjon etterhvert.

Vi håper å kunne gjennomføre konferansen på et senere tidspunkt!

Vennlig hilsen styret i FGØS

Nasjonal fagkonferanse øyesykepleie 2020

Styret i faglig gruppe av øyesykpleiere har gleden av å invitere til årets fagkonferanse for sykepleiere og andre som jobber innen øyefaget 7.-8. mai 2020 på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Gardermoen. Fagkonferansen 7.-8.mai 2020.  

Påmeldingsfristen nærmer seg

Det nærmer seg påmeldingsfrist 1.mars for årets øyefaglige konferanse for sykepleiere👀 Vi har fortsatt ledige plasser med overnatting. Det blir et variert program med høy faglig kvalitet og mange spennende utstillere, se beskrivelse av foredragsholdere på konferansens nettside:

https://gyroconference.eventsair.com/fgos-2020/#

Fagpolitisk konferanse 28.-29.februar 2020 i Ålesund

Norsk Sykepleierforbund i Møre og Romsdal inviterer til fagpolitisk konferanse for faggruppemedlemmer, faggruppestyrer, hovedtillitsvalgte og fylkesstyret 28.-29.februar ved Quality Hotel Waterfront, Ålesund.

Forlenget påmeldingsfrist til onsdag 12.02.20 klokken 09.00!
Egenandel: 600 kr. 

Klikk på her for mer informasjon og påmelding til denne spennende konferansen. 
Du må være innlogget for å få opp all informasjon fra denne linken. 

Sentralt fagforum utlyser midler til Fagutvikling 2020

Velkommen til å søke midler til fagutviklingsprosjekter i 2020 for alle faggruppemedlemmer i NSF. Søknadsfrist er 13.03.2020.

Norsk Sykepleierforbund inviterer til posterutstilling

Har du noe spennende fra ditt fagfelt som du ønsker å presentere? 
Da har du en ypperlig mulighet til å lage posterpresentasjon til Sykepleierkongressen i september. I løpet av kongressen ønsker vi å vise mangfoldet av sykepleieres fagutvikling og forskning. Posterne blir vurdert av en fagjury og det blir utdeling av flere posterpremier. 

Vårt mål er 200 medlemmer i 2020

Hei du dyktige sykepleier som jobber med øyefaget! Er du medlem av NSF? Da er faggruppen for øyesykepleiere (FGØS) faggruppen for deg. Du trenger ikke være øyesykepleier; alle sykepleiere som jobber innen øyefaget er velkomne.