Øyesykepleiere

NSFs faggruppe av øyesykepleiere

"Ditt syn - vår omsorg"

Faggruppen arbeider med å stimulerer til fagutvikling, utdanning og forskning innen sykepleie til pasienter med øyelidelser.

Siste nyheter fra Øyesykepleiere

Stipend til ESONT 2017

FGØS utlyser i år 2 stipender på kr 5000 hver for deltakelse på ESONT 2017 "The European society of ophthalmic nurses and technicians" som avholdes i Lisboa 7-11 oktober. Ved flere søkere tildeles stipendet med bakgrunn i ansiennitet i faggruppen FGØS, og om du tidligere har mottatt stipend fra FGØS. Stipendet kan benyttes til reiseutgifter og/eller kursavgift, og utbetales i etterkant mot innsendt kvitteringer. Søknaden sendes til vibeke.halvorsen@stolav.no

Søknadsfrist: 18.06.2017
Svar sendes innen 21.06.2017

Postere på fagkonferansen

Seks postere var påmeldt til årets fagkonferanse. Dette er kjempeflott, og vi vil gjerne oppfordre enda flere til å stille med postere til neste fagkonferanse. Flere deltakere har etterspurt publisering av posterne, og vi har fått mulighet til å gjøre det. I margen finner du de 6 posterne som var utstilt på fagkonferansen 2017. Ta gjerne en titt på de.

Hurra for sykepleierdagen 12. mai !!

FGØS gratulerer alle sykepleiere med den internasjonale sykepleierdagen 12.mai!

Dessverre er det stor sykepleiermangel i Norge, og om 20 år kan vi mangle 30.000 sykepleier dersom vi ikke gjør noe nå. NSF jobber derfor med et sykepleierløft. Gå gjerne inn på sykepleierløftet.no og støtt arbeidet ved å signere. 

SMS med program til årets fagkonferansen

Alle som deltar på årets fagkonferanse skal ha fått en SMS med link til programmet. Det er lurt å ikke slette denne meldingen. For å få opp programmet, trykk på lenken i SMS, skriv inn telefonnummeret ditt, og trykk "logg inn". Da vil programmet komme frem på telefonen.

Fagutviklingsmidler 2017

Sentralt Fagforum utlyser fagutviklingsmidler for 2017. Formålet med ordningen er å bidra til planlegging og gjennomføring av faglige utviklingstiltak i faggruppenes regi som ikke inkluderer utviklingstiltak og prosjekter som NSF selv iverksetter. 

For å søke på disse midlene må du sende inn søknad til fgosnsf@gmail.com, innen 1.mai.