Øyesykepleiere

NSFs faggruppe av øyesykepleiere

"Ditt syn - vår omsorg"

Faggruppen arbeider med å stimulerer til fagutvikling, utdanning og forskning innen sykepleie til pasienter med øyelidelser.

Siste nyheter fra Øyesykepleiere

Fagutviklingsmidler 2017

Sentralt Fagforum utlyser fagutviklingsmidler for 2017. Formålet med ordningen er å bidra til planlegging og gjennomføring av faglige utviklingstiltak i faggruppenes regi som ikke inkluderer utviklingstiltak og prosjekter som NSF selv iverksetter. 

For å søke på disse midlene må du sende inn søknad til fgosnsf@gmail.com, innen 1.mai. 

Utvidet påmeldingsfrist til fagkonferansen

Vi ønsker at flest mulig skal få delta på årets fagkonferanse den 4.-5.mai på Scandic Oslo Airport. Vi utvider derfor påmeldingsfristen til søndag 2.april.
Det vil være åpen påmelding frem til dette, forutsatt at der er ledige plasser. Ønsker du å delta? Trykk deg inn HER for påmelding.

Solidaritetssykepleiere til Tanzania - høsten 2017 og våren 2018

NSF ønsker å kunne tilby en unik mulighet for sine medlemmer til å bidra i regional helseutvikling i Tanga, Tanzania - med erfaringsdeling og kunnskapsoverføring.

 

Frist for stipendsøknad til fagkonferansen

Medlemmer i FGØS kan søke om et stipend til deltakelse på fagkonferansen. Stipendet tildeles etter ansiennitet i faggruppen, og med hensyn til når du sist har mottatt et stipend fra FGØS. Der er også et posterstipend som kan søkes av medlemmer som melder på en poster til konferansen. Stipendet tildeles uavhengig av øvrige stipender, men du kan ikke motta begge stipender. 
Søknadsfrist er førstkommende onsdag, 15.02.2017 !! 

Klikk deg inn HER for mer informasjon. 

Ønsker du å stille til valg ?

Det nærmer seg årets fagkonferanse og generalforsamling for FGØS, der det vil bli valg av ett nytt styremedlem og varamedlem.

Ønsker du å delta i spennende, givende og lærerikt arbeid i styret? Ta kontakt med valgkomiteen, Stine og Monica, for å melde din interesse.