Øyesykepleiere

NSFs faggruppe av øyesykepleiere

"Ditt syn - vår omsorg"

Faggruppen arbeider med å stimulerer til fagutvikling, utdanning og forskning innen sykepleie til pasienter med øyelidelser.

Siste nyheter fra Øyesykepleiere

Status fagkonferanse

Fagkonferansen som skulle arrangeres 7.-8.mai i år, måtte som andre arrangement dessverre avlyses på grunn av situasjonen med koronapandemien. Hvordan ting blir fremover er fortsatt uvisst.

I utgangspunktet skal nordisk konferanse arrangeres i Sverige i 2021, men om dette gjennomføres eller ei er vanskelig å forutsi pr idag. Normalt har det ikke vært arrangert nasjonale konferanser de årene det er nordisk konferanse - og styret i FGØS vil komme med informasjon om det blir en "forskjøvet" nasjonal konferanse fra 2020 til 2021, eller om denne konferansen må gå helt ut. 

Avlysning av fagkonferanse

Fagkonferansen 7-8.mai er dessverre avlyst pga situasjonen med korona pandemi. Alle påmeldte skal ha mottatt epost med informasjon om dette forrige uke.

Innbetalt deltakeravgift samt betaling for overnatting og festmiddag vil bli refundert. Vi ber om forståelse for at konferansebyrået som håndterer dette for FGØS også er berørt av pandemisituasjonen, vi vet derfor ikke nøyaktig når refusjon vil bli gjennomført. Konferansebyrået vil sende ut nærmere informasjon etterhvert.

Vi håper å kunne gjennomføre konferansen på et senere tidspunkt!

Vennlig hilsen styret i FGØS

Påmeldingsfristen nærmer seg

Det nærmer seg påmeldingsfrist 1.mars for årets øyefaglige konferanse for sykepleiere👀 Vi har fortsatt ledige plasser med overnatting. Det blir et variert program med høy faglig kvalitet og mange spennende utstillere, se beskrivelse av foredragsholdere på konferansens nettside:

https://gyroconference.eventsair.com/fgos-2020/#

Fagpolitisk konferanse 28.-29.februar 2020 i Ålesund

Norsk Sykepleierforbund i Møre og Romsdal inviterer til fagpolitisk konferanse for faggruppemedlemmer, faggruppestyrer, hovedtillitsvalgte og fylkesstyret 28.-29.februar ved Quality Hotel Waterfront, Ålesund.

Forlenget påmeldingsfrist til onsdag 12.02.20 klokken 09.00!
Egenandel: 600 kr. 

Klikk på her for mer informasjon og påmelding til denne spennende konferansen. 
Du må være innlogget for å få opp all informasjon fra denne linken. 

Nasjonal fagkonferanse øyesykepleie 2020

Styret i faglig gruppe av øyesykpleiere har gleden av å invitere til årets fagkonferanse for sykepleiere og andre som jobber innen øyefaget 7.-8. mai 2020 på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Gardermoen. Fagkonferansen 7.-8.mai 2020.