Øyesykepleiere

NSFs faggruppe av øyesykepleiere

"Ditt syn - vår omsorg"

Faggruppen arbeider med å stimulerer til fagutvikling, utdanning og forskning innen sykepleie til pasienter med øyelidelser.

Siste nyheter fra Øyesykepleiere

Datoen er satt for årets happening !

Den årlige konferansen for FGØS går av stabelen 4-5. mai, ved Scandic Oslo Airport.
Det vil i år som i fjor, være engasjerende og spennende forelesninger som du ikke vil gå glipp av.
Vi i styret håper å se deg der, til spennende og lærerike dager - så sett av datoene nå! 

Skriveverksted på Lesvos

Nok en gang arrangerer Norsk Sykepleierforbund skriveverksted på Lesvos. Målgruppen for seminaret er medlemmer av Norsk Sykepleierforbund som arbeider med ulike publikasjoner. Deltakelse forutsetter mastergradskompetanse.

Det er begrenset antall plasser. "Første mann til mølla"
Meld deg på allerede nå, ved å klikke deg inn på den vedlagte lenken, fylle ut søknadsskjemaet og sende det til oppgitt adresse. 

Invitasjon til posterpresentasjon

I samband med e-helsekonferansen som arrangeres 16. og 17. februar 2017, ønsker NSF å invitere til å delta med postere som presenterer sykepleieprosjekter, studier eller fagutviklingsarbeid. Det kan være nye upubliserte prosjekter eller prosjekter som er vist på andre nasjonale eller internasjonale kongresser siste to år. Det kan også være postere som presenterer fagfellebedømt forskningsarbeid som er presentert eller antatt for publisering i nasjonale eller internasjonale vitenskapelige tidsskrifter. 

Delta på NSFs e-helsekonferanse

Norsk sykepleierforbund arrangerer i samarbeid med NSFs fagruppe for e-helse og NSF student, e-helsekonferanse på Scandic Holmenkollen hotell den 16. og 17. februar 2017.

Klikk deg inn her for mer informasjon.
Programmet ligger som vedlegg. 

Posterpris på Sykepleiekongressen 2016

Under Sykepleiekongressen 2016 var det 98 postere utstilt. En av vinnerne av posterprisen var i år faggruppeleder for øyesykepleierne Mona Nordvik.
Gratulerer så mye, Mona!