Jordmorjakkene er i salg fra 1. februar!

hanne og kristin

Jordmorkan jakkene er en braksuksess. Vi startet med utlodding via julekalenderen i 2022, og mange fornøyde vinnere meldte tilbake at disse jakkene var supergode. Vi fikk så mange henvendelser at vi bestemte oss for å ha disse i fordelsbutikken vår fra februar.

Vervekampanjen i januar har vært en suksess. Vi har fått mange nye medlemmer som mottok den fine jakken som velkomstgave, og den som vervet fikk naturligvis også en jakke.

Suksessen har riktignok tømt lageret vårt for str. S, men ikke fortvil, flere jakker er bestilt inn. Leverandør leverer oss nye jakker i denne størrelsen først i mars, vi beklager ulempen og ventetiden dette medfører. Vi har imidlertid et større lager av størrelsene Medium og Large, og skulle vi gå tomme vil vi raskt bestille nye. Jakkene er i modellen unisex.

#Jordmorkan er en kampanje Jordmorforbundet utviklet for flere år tilbake for å vise bredde i jordmorfaget overfor politikere og andre, - hva vi jordmødre faktisk jobber med og kan. Jordmødre kan alle deler av kvinners reproduktive helse, og jordmødres fagfelt strekker seg i hele spekteret fra pubertet til overgangsalder.

Vi har masse annet spennende i fordelsbutikken også under fanen jordmor-produkter https://webshop.nsf.no/no/logg-inn .

jakken