Lisensen gir tilgang til
I Teams vil du bli lagt til i et eget team for ditt faggruppestyre.
Deaktivering av lisensen
Hvis du ikke logger på kontoen din over en lengre periode, vil du miste lisensen din.
Det vil si at du mister tilgangen din til Teams, og at e-post i Outlook og filer i OneDrive blir slettet permanent.
Rutinen for dette er automatisert, og vi gjør det for å unngå unødvendig høye lisenskostnader.
For deg som er faggruppeleder eller -kasserer
Dersom du ikke har logget på brukeren din i løpet av periode på 365 dager, blir lisensen din deaktivert.
For deg som er øvrig medlem i faggruppestyret
Når du er ny i vervet:
Dersom du ikke logger på brukeren din innen 45 dager etter at du begynte i vervet, blir lisensen din deaktivert.Etter at du har logget på for første gang:
Dersom du ikke logger på kontoen din i løpet av en periode på 140 dager, mister du lisensen din.
Reaktivering av lisensen
Dersom du logger på kontoen din etter at du har mistet lisensen, vil den automatisk bli aktivert igjen.
Viktig!
Dataene som har blitt slettet, inkludert e-poster og dokumenter, kan ikke gjenopprettes.