Presentasjon av kandidat nr 4 - Lena Trogstad Risvik

Lena Trogstad Risvik

Mitt navn er Lena Trogstad Risvik og jeg er 27 år. Jeg kommer opprinnelig fra Ørlandet, ei lita perle på Fosenhalvøya, men har vandret ut til store Trondheim. Her jobber jeg på St. Olavs Hospital, nærmere bestemt kirurgisk urologisk sengepost. 

Jeg var ferdig utdannet sykepleier i 2016 etter tre år i vakre Ålesund. Jeg startet på urologen i Trondheim sommeren 2016, og har vært her siden. Urologi er et spennende fagfelt som byr på både akutte og elektive pasienter. Selv brenner jeg for den akutte pasienten og synes urologi er svært interessant og givende.  Jeg har akkurat blitt ferdig med videreutdanning i Avansert klinisk sykepleie som passer meg midt i blinken. Jeg skal også skrive masteroppgave til høsten som jeg ser frem til. 

Jeg ønsker å videreformidle mitt engasjement til kollegaer og nyutdannede sykepleiere innen urologi. Jeg synes det er fint å kunne representere FSU fra en sengepost, og ikke minst fra et stort universitetssykehus som St. Olavs Hospital er. 

Jeg ønsker å være med i styret i FSU av flere årsaker. Jeg ønsker å være en del av et team som har samme engasjement som meg rundt urologi samt for å få faglig påfyll. Jeg ser frem til å få nye bekjentskaper og være med på å vise frem det urologiske fagfeltet. 

Med vennlig hilsen Lena Trogstad Risvik