Årets sykepleierpriser 2024

Årets sykepleier i Trøndelag 2023

Fylkesnestleder Randi Wågheim og årets sykepleier i 2023, Anna Kristoffersen i Frøya kommune.

I Trøndelag deler vi ut tre priser på årets julemedlemsmøte - Årets sykepleier, årets sykepleierleder og studentenes hederspris. Sistnevnte er ny i år, og erstatter årets praksisplass.

Juryen vår trenger gode forslag, og det er nå mulig å sende inn disse. Dette gjøres via Microsoft Forms. Du finner skjemaet ved å benytte lenken under, eller scanne QR-koden.

QR-kode med lenke til årets sykepleierpriser i Trøndelag 2024

Disse kriteriene gjelder for prisene:

  • Årets sykepleierleder: Prisen gis til én eller en gruppe av sykepleierledere som inspirerer, motiverer og er kulturbærere av faget sykepleie.
  • Årets sykepleier: Prisen gis til én eller en gruppe av sykepleiere som har vært med på å utvikle eller profilere sykepleierfaget på en positiv måte.
  • Studentenes hederspris: En praksisplass eller praksisveileder som har en god kultur for å motta, utvikle og ivareta fremtidens sykepleiere.

For å være kandidat til prisen må man være medlem av Norsk Sykepleierforbund og ha sitt virke i Trøndelag fylke. Det samme gjelder for forslagsstiller(e). Kandidaten(e) må ha opptrådt i tråd med Yrkesetiske retningslinjer for sykepleiere. Studentenes hederspris må foreslås av en eller flere sykepleierstudenter. Man kan ikke foreslå seg selv. 

Frist for å foreslå kandidater er 8.september.

Forslagsstillere til vinnerne av årets sykepleierpriser får også en oppmerksomhet fra fylkeskontoret.