HTV Ullensvang kommune

HTV Ullensvang

Malgorzata Warzynska HTV for Ullensvang kommune.

Ullensvang , en perle i Hardanger, en nyfødt  kommune. Sammenslått av: Ullensvang herad, Jondal og Odda kommune.

Opprinnelig kommer jeg fra Polen og tok min sykepleierutdanning der. Ferdig utdannet i 1996. Jeg har erfaring innen Anestesi og Intensivavdeling og det har gitt meg et godt grunnlag, erfaring og ferdigheter i min sykepleier rolle.

På slutten av 2006 flyttet jeg og min familie på 4, til Odda.

Jeg begynte å jobbe på Bokko sykehjem, nåværende Bokko bo og behandlingssenter i Odda.

I en periode var jeg verneombud  og gruppeleder for nattevakter, samt HTV. Det siste valgte jeg framover.

Fra januar 2019, startet jeg i Hjemmebaserte tjenester i Odda.

Har 2 videreutdanninger: Innen Klinisk avansert Sykepleie- emne : Eldre med alvorlig svikt i vitale funksjoner(30 stp.) og innen Pleie og behandling av ikke- helende sår(30 stp.).

I oktober 2010 ble jeg valgt som plasstillitsvalgt på Bokko sykehjem frem til juni 2013. Jeg trakk meg før siste svangerskap.

I 2017 ble jeg valgt som HTV i Odda kommune, fortsatte som HTV i Ullensvang kommune, og har hatt dette til dags dato. I mitt HTV-område er vi 130 medlemmer, vi har 7 plasstillitsvalgte- her vil jeg påpeke deres viktige rollen! En hovedtillitsvalgt klarer ikke jobben alene.

P.d.d. har jeg 50% frikjøp.

Gjennom tillitsvalgtvervet skapte jeg meg bredere erfaring. Dette både språkmessig og på organisasjonsnivå. En lærerikt reise!  Flott at vi har flinke rådgivere som kan plages med spørsmål.

Tross til pandemien har NSF vært mye mer synlig det siste året. Takket være den flinke forbundslederen vår og alle dere andre! Veldig bra med faste digitale møter/opplæring med Fylkeskontoret!

Vår kommune, har samme utfordringer med rekruttering og beholdning av den livsviktige kompetansen  som landet ellers. Her jobbes det med forskjellige ordninger for å både rekruttere og beholde sykepleiere. VI ser at sykepleiere må løftes opp både lønnsmessig og  med tanke på arbeidsorganisering. Her må grunnbemanningen opp! Vi kan ikke trille sykepleiere men kan jobbe for at de skal ha tid til sine oppgaver!

En del utfordringer skapt av kommunesammenslåing, går på harmonisering av lønn. Både på sykepleier og leder nivå.

Vi ser at dette er en lang vei å gå…

Privat er jeg gift og har 3 barn ,pluss hund:)

Hobby: lesing, baking, turer- små og store, både alene og med venner. Sofa avslapping med familie og god serie er også å foretrekke.

Med dette vil jeg hilse alle mine medlemmer, landets sykepleiere, rådgivere, fylkesledere og våre forbundsledere.

Vennlig hilsen Malgorzata Warzynska