TEAM NSF Viken

Bein som løper i fjellet

TEAM NSF Viken

TEAM NSF fokuserer på trening og deltakelse på ulike idrettsarrangementer som f.eks. Holmenkollstafetten, Birkebeinerrittet, Oslo Maraton, KK-mila, Birken og alle andre mosjon løp/ritt/renn.

NSF Viken oppfordrer med dette alle medlemmer til å engasjere seg i Team NSF og bidra til en tydelig, modig og stolt profilering av fylkets medlemmer.   

Ønsker du å delta på et mosjonsløp, skirenn eller sykkelritt?

TEAM NSF dekker inntil kr 850,- pr løp   

Man kan søke om støtte til tre løp pr år   

Det må komme frem av kvitteringen at man er påmeldt som TEAM NSF Norsk Sykepleierforbund Viken, uavhengig om man er påmeldt som lag eller enkeltperson.   

Tilbudet er i all hovedsak tiltenkt NSF sine medlemmer i Viken 

For gruppeaktiviteter dekker NSF inntil kr 5000,- pr aktivitet, samme gruppe kan kun søke en gang pr år. Minimum deltagere på gruppeaktivitet er 10 stk.   

 Alle søknader sendes til viken@nsf.no   

Svartid på søknad kan være inntil 10 dager og tilbakebetaling skjer fortrinnsvis innen 3 uker  (obs, kan være litt lenger i forbindelse med ferieavvikling).

Vær synlig!

De som får støtte, individuelt eller som gruppe, får utdelt/tilsendt Team NSF T-skjorte som må benyttes på arrangementet. Vi blir super glade om dere som deltar i løpene gjennom TEAM NSF tagger NSF Viken på Facebook og Instagram slik at vi kan reposte i storyen vår så vi kan motivere enda flere til å delta på arrangementer som en del av TEAM NSF Viken.