Nordland

NSF Nordlands fylkeskontor

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: nordland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Sjøgata 27, 8006 Bodø 

Siste nyheter fra Nordland

Webinar i kriseledelse våren og høsten 2020

NSF tilbyr ledermedlemmer med personalansvar, hovedtillitsvalgte, fylkesledere og faggruppeledere gratis webinar i kriseledelse, fire sesjoner som følger på hverandre mai-oktober 2020.

Korona - spørsmål og svar

Som sykepleier har du en svært viktig rolle i arbeidet mot koronaepidemien. I tillegg har du sikkert et stort informasjonsbehov. NSF har samlet spørsmål og svar for medlemmer og tillitsvalgte. Les mer her!

Følg NSF Nordland på Facebook!

Følg oss på Facebook for nyheter, informasjon, glimt fra konferanser og mye mer!

Du finner oss på Norsk Sykepleierforbund - Nordland!

Valg av delegater fra NSF Nordland til Landsmøtet 2019

NSF Nordland skal på fylkesmøtet i Bodø 27.-28.mars 2019 velge delegater til Landsmøtet i NSF som avholdes i november 2019. Nominasjonskomiteen trenger medlemmenes hjelp til å finne kandidater.

Valg av faggrupperepresentant til fylkesstyret

På fagpolitisk konferanse 2.10 skal det velges faggrupperepresentant til fylkesstyret. Det er en spennende mulighet til å bidra fagpolitisk i NSF Nordland! Har du eller noen du kjenner lyst? Les mer her!

Dato for fagdagen er klar!

NSF Nordland har allerede mottatt flere henvendelser fra medlemmer som lurer på når høstens fagdag finner sted. Det er et godt tegn at mange gleder seg, og vi kan love en super dag! Her finner du mer info:

Oppvekstkonferanse høsten 2018!

Jobber du med barn og ungdom og ønsker faglig påfyll? Se her for spennende konferanse til høsten: "Oppvekst i endring"!

Karrieredag på Nord Universitet

Årets karrieredag for sykepleierstudenter i Bodø ble arrangert den 19.mars 2018! Her kan du lese mer om et spennende arrangement hvor sykepleierstudenter kan orientere seg blant fremtidige arbeidsgivere!