Sør-Trøndelag

Siste nyheter fra Sør-Trøndelag

Lederkonferansen: Myndighet til å lede!

Meld deg på lederkonferanse på Scandic Hell, Stjørdal 10. april her. Påmeldingsfrist er 14. mars. Konferansen er fulltegent, det er opprettet venteliste.

Vi kan ikke bare ta inn en hvilken som helst person fra gata med varme hender

Fylkesleder Knut Jørgen H. Rotabakk hadde lørdag 4. februar følgende debattinnlegg på trykk i Adresseavisen.

Sykepleierprisen 2016 tildelt Anne-Kristine E. Gudmestad

Anne-Kristne E. Gudmestad ble under fylkesmedlemsmøtet i Trondheim 30. november 2016 tildelt Sykepleierprisen 2016 av NSF Sør-Trøndelag. Prisen fikk hun for sitt arbeid som spesialsykepleier i øyesykdommer ved St. Olavs Hospital.

FNs internasjonale dag for avskaffelse av vold mot kvinner

NSF Sør-Trøndelag støtter arbeidet med å markere FNs internasjonale dag for avskaffelse av vold mot kvinner 25. november 2016.

Unio utfordrer til likelønn

17. oktober markerte Unio Equal Pay Day. I den anledning ble sykehusdirektør Nils Kvernmo og ordfører Rita Ottervik utfordret til å sette likelønnstiltak på dagsorden med kake påskrevet «Hvor lenge skal menn få en større del av kaka?»

Equal Pay Day

Verden over arrangeres Equal Pay Day for å markere den globale uretten som ligger i at kvinner tjener mindre enn menn. Unio, Norges nest største hovedorganisasjon med om lag 340 000 medlemmer, har valgt å marker Equal Pay Day den 17. oktober. Dette er et symbol på at våre medlemmer fra denne datoen og ut året jobber «gratis» - om vi sammenlikner oss med de mannsdominerte gruppene med like lang utdanning, skriver fylkesleder Knut Jørgen H. Rotabakk i dagens Adresseavisen.