Fagbladet Sykepleien

Sykepleien utgis av Norsk Sykepleierforbund og er redaksjonelt uavhengig. Sykepleien driver uavhengig journalistikk og setter sykepleiernes interesser på dagsordenen. Sykepleien har vunnet flere gjeve priser, og ble kåret til Fagpressens beste fagblad i 2009 og 2016.

Sykepleien på papir

Sykepleiens papirutgave, Bokasin, går i dybden på ett tema om gangen i et format, design og papir som passer temaet. Innholdet har en varighet som holder seg over år, og undersøkelser viser at mange tar vare på utgavene. Innholdet kan også leses digitalt for dem som ønsker det. Det utgis 5 utgaver i året.

Heldigitale

Sykepleien.no utgis stoff om nyheter, fag- og forskning, meninger og aktuelle temaer. Trafikken på nettet er stor og økende og er nå på godt over 1 200 000 sidevisninger og ca 550 000 unike brukere i måneden. Sykepleien er på alle sosiale medier, med ca 80 000 følgere på Facebook og 16 000 på Instagram.

Kontakt Sykepleien

Har du forslag til saker eller kommentarer til innholdet? Ta kontakt med redaksjonen

For å melde adresseendring, eller reservere deg mot å få bladet i posten eller annet ta kontakt med avdelingen for medlemstjenester på tlf. 994 02409 eller bruk kontaktskjema.