Årets lederwebinar "Forsvarlig ledelse" gjennomført

Silje Naustvik, pressebilde

Silje Naustvik, NSFs 1. nestleder

Grunnet pandemien ble også i år de regionale lederwebinarene konvertert til et felles nasjonalt lederwebinar; med tittelen «Forsvarlig ledelse - fag og arbeidsliv hånd i hånd".

1. nestleder Silje Naustvik åpnet konferansen og snakket om blant annet forsvarlig ledelse. Deretter var mange gode innlegg om fag, ledelse og hvordan det er å være leder i helse- og omsorgstjeneste.

Lisbeth Øyum fra Sintef snakket om det driftsnære samarbeidet og hvorfor det er så viktig for ledere, og Elin Ørjasæter avsluttet med å dele hennes betraktninger på hvordan det er å være leder i helse- og omsorgstjenesten, hvor man som leder til enhver tid har konkurrerende mål som skal innfris.

Målene for helse- og omsorgstjenestene var også helsepolitisk talsperson fra Arbeiderpartiet, Cecilie Myrseth sitt budskap i hennes innlegg.

Det var godt over 800 innlogginger på webinaret, og flere steder satt mange sammen for å få med seg webinaret. Det gjør dette webinaret til tidenes webinar hva gjelder antall deltakere i NSF regi. Webinaret var først og fremst for ledermedlemmer, men tillitsvalgte og verneombud deltok også. 

Tilbakemeldingene tyder også på at innholdet stod til forventningene.

Og husk, neste gang blir det fysisk lederkonferanse, nasjonal lederkonferanse 20-21/10 2022.

Hold av datoen!