Møte med klinikkledelsen ved St. Olavs Hospital, oppstartsmøte med lokalgruppene i Trøndelag og styremøte.

Lokallaget Trøndelag og sentralstyre BSF

Onsdag 20. september møtte styret i Barnesykepleierforbundet seksjonsledere ved Barne- og ungdomsklinikken til et dialogmøte på St. Olavs Hospital. Et kjempeviktig og nyttig møtepunkt hvor Barnesykepleierforbundet fikk høre hva som rørte seg i alle de representerte avdelingene.

Fokuset var barn og fag, og det ble en god dialog mellom forbundet og seksjonen. Det ble snakket om hvilken grad av nyfødt- og barnefaglig kompetanse de ulike avdelingene innehadde, aldersgrenser, utforming av avdelingen og hvordan dette påvirker arbeidet med barn og unge.

Det var virkelig kjekt å få innsikt i hvordan avdelingene arbeidet med syke nyfødte, barn og ungdommer, om prosjekter, ansvarsfordeling og overganger fra barn-voksen. Barne- og ungdomsklinikken kunne vise til høy grad av spesialkompetanse på avdelingene sine, dette er vi veldig glad for! Etter møtet fikk barnesykepleieforbundet omvisning på Barne- og ungdomsklinikken. Dette satte vi stor pris på og det var kjempefint å se hvordan dere alle sammen jobber med nyfødte, barn og ungdom ute i klinikken.

Senere var det duket for felles idémyldring til vårseminaret 2024, med lokagruppen i Trønderlag. Her ble vi presentert for mange og spennende forslag til både tema og forelesere. For en innsats som er lagt ned, applaus til trønderne!

Deretter hadde vi alle omvisning i lokalene til Radisson Blu Royal Garden hotell som stiller med nyoppussede lokaler. Vi gleder oss til fortsettelsen og det videre samarbeidet med BSF lokallaget i Trøndelag og ikke minst til å se dere alle på Fag,- leder og lærer konferanse og Vårseminar 22.- 24. april 2024

Torsdag 21. september hadde styret i Barnesykepleieforbundet styremøte hvor blant annet temaene handlingsplan, sosiale medier, økonomi, høringer og praktiske løsninger rundt det kommende vårseminaret var aktuelle saker. Etter et godt møte reiste vi hvert til vårt.