Vinneren av sykepleierprisen 2023 er Kristin Vindheim

Kristin Vindheim vinner av sykepleierprisen 2023

Denne sykepleieren ble nominert av en bred og tverrfaglig gruppe.  

Kristin er en tydelig rollemodell som er interessert i og levende opptatt av faget. Hun blir lyttet til og har et brennende engasjement for pasientene og omsorg for sine kollegaer. Hun deler raust av sin kunnskap og er pålitelig, rolig og trygg i alle situasjoner. Hun tar initiativ og løfter frem problemstillinger og muligheter. Hun er løsningsorientert i ulike situasjoner. Hun er en tydelig stemme i et bredt tverrfaglig team, som er svært opptatt av å involvere de pårørende.  

Dette er en sykepleier som er tydelig ved sine kloke, gjennomtenkte, presise og solide faglige begrunnelser. Som person er hun stille og rolig, men hever stemmen når det trengs og er nødvendig. Hun er modig og sier ifra når noe er feil, og viker ikke unna i vanskelige situasjoner. Dette er også en stolt sykepleier som er oppriktig glad i å være sykepleier, og sier at det gir henne noe hver eneste dag. Hun er takknemlig for arbeidsplassen sin, og sier at møte med andre mennesker gjør godt.  

Vinner av årets sykepleierpris 2023 er  Kristin Vindheim som jobber på ROP-enheten Borgestadklinikken.  

Det er flott å lese at vi har så mange dyktige og faglig sterke sykepleiere i fylket vårt. Det var hele tolv kandidater som var nominert til sykepleierprisen i år. Det var allikevel noen som skilte seg ut og fylkesstyret var enstemmige i avgjørelsen om årets sykepleierpris.  Fylkesstyret blir imponert over alle de velbegrunnede og gode nominasjonene som kollegaer som verdsetter dem har sendt inn.

Prisen består av diplom, blomsterbukett og en sjekk på 6500kr

Norsk Sykepleierforbund Vestfold og Telemark gratulerer!