Årets HTV- og fagpolitisk konferanse i NSF Viken

HTV og fagpolitisk konferanse

Hovedtillitsvalgtkonferansene og de fagpolitiske konferansene er viktige samlinger hvor de hovedtillitsvalgte og faggrupperepresentantene får faglig påfyll og økt kompetanse slik at de kan stå stødig i vervet og bistå medlemmene, på best mulig måte.

Penger, psykisk helse og hvordan få politikerne til å lytte?

Hovedtemaet for årets HTV-konferanse var økonomi og budsjett. I tillegg fikk vi en gjennomgang av opptrappingsplan for psykisk helse av Espen Gade Rolland fra SPoR og tips til hvordan man kan påvirke med politiske budskap fra Stine Renate Håheim.

Jana Hoffmann og Berit Langset fortalte om egne erfaringer og tips fra budsjettprosessen
Jana Hoffmann og Berit Langset fortalte om egne erfaringer og tips fra budsjettprosessen

Det ble også gjennomført valg av nominasjonskomiteer for Akershus, Buskerud og Østfold. Du kan lese mer om valget av nominasjonskomiteen her.

Fagpolitisk konferanse – Med bærekraft i fokus

På fagpolitisk konferanse var temaet i år bærekraft. Dagen ble fylt opp med spennende, nyttige og inspirerende foredrag der bærekraft på ulike nivåer ble belyst og diskutert.

FNs bærekraftsmål

Nicholas Wilkinson fortalte om FNs bærekraftmål og hvorfor disse må sees i sammenheng. Astrid Syse snakket om bærekraftig helse i et sosioøkonomisk perspektiv.

Bruk av medhjelpere og oppgavedeling var temaene som ble tatt opp av Anne-Stine Bergquist Røberg og Bjørn Lydersen og videre diskutert i en engasjert «sofaprat» på scenen.

Debatt

Vi takker aller foredragsholdere og deltagere for noen spennende, lærerike og inspirerende dager!