Hordaland

Trommekorpset foran Statsraad Lehmkuhl

Åpningstid:
08.00-15.45
(15. mai - 14. sept 08.00 - 15.00)

Epost: hordaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Torgalmenningen 3B, 5014 Bergen

Velkommen til NSF Hordalands hjemmesider. Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden er under omlegging, og derfor vil det muligens være utfordrende å finne fram i en periode. Dersom du ikke finner informasjonen du er ute etter, så ikke nøl med å ta kontakt!

Siste nyheter fra Hordaland

Årets sykepleierpris 2019!

Kjenner du en sykepleier som fortjener ære og heder? En som skiller seg ut, inspirerer og fremmer sykepleiefaget på en god måte? Les mer og foreslå din kandidat!

 

Dette er NSF Hordalands landsmøtedelegasjon!

I mars 2019 valgte NSF Hordalands fylkesmøte hvilke 16 medlemmer som skal utgjøre NSF Hordalands delegasjon til Landsmøtet 2019.  Vi gratulerer delegatene som ble valgt og ønsker delegasjonen lykke til med det viktige arbeidet!

Kandidater til nominasjonskomitè Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

I mars 2020 er det igjen valg i NSF. Det skal velges fylkesleder, nestleder og medlemmer til fylkesstyret. For å få gjennomført disse valgene er vi avhengig av en nominasjonskomitè som kan nominere foreslåtte kandidater - meld deg til tjeneste!

Fagkafé for sykepleieledere 22. oktober 2019

NSF Hordaland`s faggruppe for sykepleieledere inviterer til fagkafé tirsdag 22. oktober 2019 fra kl 16.30-19.00 i lokalene til fylkeskontoret.

Julemøte SPF 19 november

Sykepleiernes pensjonistforum arrangerer Julemøte 19 november.

Flott barneanestesiutdanning på Haukeland!

NSF fikk gleden av å være med inn i hjertet av Haukeland Sykehus den 18. Januar i år. Da fikk vi være med når anestesisykepleierne velfortjent kunne bevilge seg kake og kaffe, på en helt vanlig onsdag.

Kort tid mellom vaktene øker sykefraværet

Sykepleier Cecilie Hammersland bekrefter dette i dagens BT. Hun kjenner den korte hviletiden mellom seinvakt og tidligvakt på kroppen.

9 av 10 har fått det verre etter at kommunen innførte nye stoppeklokker.

Bergen kommune reduserte normtider i heimetenestene for å spara pengar. Endringa får krass kritikk i ny rapport, meldes det fra NRK i dag.