Hordaland

Trommekorpset foran Statsraad Lehmkuhl

Åpningstid:
08.00-15.45
(15. mai - 14. sept 08.00 - 15.00)

Epost: hordaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Torgalmenningen 3B, 5014 Bergen

Velkommen til NSF Hordalands hjemmesider. Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden er under omlegging, og derfor vil det muligens være utfordrende å finne fram i en periode. Dersom du ikke finner informasjonen du er ute etter, så ikke nøl med å ta kontakt!

Siste nyheter fra Hordaland

Årets sykepleierpris 2019!

Kjenner du en sykepleier som fortjener ære og heder? En som skiller seg ut, inspirerer og fremmer sykepleiefaget på en god måte? Les mer og foreslå din kandidat!

 

Dette er NSF Hordalands landsmøtedelegasjon!

I mars 2019 valgte NSF Hordalands fylkesmøte hvilke 16 medlemmer som skal utgjøre NSF Hordalands delegasjon til Landsmøtet 2019.  Vi gratulerer delegatene som ble valgt og ønsker delegasjonen lykke til med det viktige arbeidet!

Kandidater til nominasjonskomitè Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

I mars 2020 er det igjen valg i NSF. Det skal velges fylkesleder, nestleder og medlemmer til fylkesstyret. For å få gjennomført disse valgene er vi avhengig av en nominasjonskomitè som kan nominere foreslåtte kandidater - meld deg til tjeneste!

Fagkafé for sykepleieledere 22. oktober 2019

NSF Hordaland`s faggruppe for sykepleieledere inviterer til fagkafé tirsdag 22. oktober 2019 fra kl 16.30-19.00 i lokalene til fylkeskontoret.

Julemøte SPF 19 november

Sykepleiernes pensjonistforum arrangerer Julemøte 19 november.

Avansert klinisk sykepleie

Oppstart av nettverksgruppe for avansert kliniske sykepleiere.

Ny medarbeider ved fylkeskontoret i Hordaland.

 

Mandag 2. september starter Siri Johanne Olsen som rådgiver ved fylkeskontoret i Hordaland.

Bli med på forskningsprosjekt!

Har du opplevd å bli utsatt for vold og/eller trusler og jobber i somatisk sykehusavdeling? Da er dette forskningsprosjektet for deg. 

Deltidstyranniet

Vi markerte nylig den internasjonale kvinnedagen. Imorgen står arbeidernes internasjonale kampdag for tur. På de resterende 363 dagene skjer det altfor lite. Andelen av deltidsarbeid er altfor stor, og ansvaret ligger hos arbeidsgiverne

Samvalgskonferansen

Samvalg står sentralt i pasienmtens helsetjeneste og hjelper pasienten å ta gode valg sammen med sin behandler. Hvordan påvirker samval lege- og pasientrollen, og hva er god pasientkommunikasjon i samvalgets tidsalder?