Oslo

banner

Siste nyheter fra Oslo

Lederkonferanse 5. april

Norsk Sykepleierforbund (NSF) fylkeskontor i Akershus, Oslo og Østforld inviterer ledere i regionene til gratis lederkonferanse i Ingeniørenes hus i Oslo. 

Fylkesstyremøte mandag 27. februar

NSF Oslo har åpne fylkesstyremøter. Som medlem er du velkommen til å være tilstede på hele eller deler av møtet. Vi skal være i Tollbugata 22, 2. etasje. Ses vi 27. februar kl. 08.30-11.30?

Ja til hijab for sykepleiere

Rådet for Sykepleieetikk i Norsk Sykepleierforbund har mottatt flere henvendelser fra media om bruk av hijab på sykehus og i hjemmesykepleien. Rådet har konkludert med at hijab kan aksepteres som en del av sykepleiernes arbeidsanstrekk.

Gratis tilbud for ledermedlemmer

Ledelse kan til tider by på ulike utfordringer. Arbeidet kan være krevende og en kan oppleve å gå tom, føle håpløshet eller mismot i arbeidssituasjonen. På Kildehuset ønsker de å bidra til å forebygge slitenhet og utbrenthet blant ledere.  Det gir deg blant annet mulighet til å øke din bevissthet som leder, se muligheter som fremmer helse og livskvalitet, og oppdage egne ressurser og muligheter.

Kjenner du årets sykepleier eller sykepleieleder?

Det finnes mange flotte sykepleiere i Oslo som hver dag gjør en forskjell. Også i år vil NSF Oslo dele ut pris til årets sykepleier og årets sykepleieleder. Er det noen av dine kollegaer som du mener fortjener denne prisen? Da må du sende inn skjema som ligger vedlagt innen 3.mars 2017.

 

Oslo byråd endrer pensjonsvedtektene

NSF Oslo har lenge jobbet for at sykepleiere som er deltidsansatt i Oslo kommune skal få pensjonsopptjening for merarbeid. I Oslo byråd 22.desember 2016 er det vedtatt endringer i pensjonsvedtektene.