Oslo

Barcode test

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: oslo@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Tollbugata 22, 0152 Oslo 

Siste nyheter fra Oslo

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 11

Det er utrolig hvordan ukene fyker avgårde. Vi er allerede i midten av mars og det er bare en uke til Oslo arrangerer fylkesmøte. Over 150 delegater fra hele Oslo skal møtes for å dislutere politikk, høre på politikere snakke om sykepleie og ikke minst velge hvilke 20 delegater som skal representere Oslo på NSFs landsmøte inovember. Jeg gleder meg.

Sykepleiesymposiet - meld deg på!

Den 13. mai 2019 feires Florence Nightingales fødselsdag med Sykepleiesymposiet. NSF Oslo følger tradisjonen fra i fjor og arrangerer denne dagen sammen med Lovisenberg Diakonale Sykehus, Diakonhjemmet Sykehus, Oslo universitetssykehus og Oslo kommune.

Årets tema er «Leve livet når du har det - Sykepleieres ivaretagelse av mental og somatisk helse.»

 

 

 

Abstraktinvitasjon til Sykepleiesymposiet

I anledning den internasjonale sykepleierdagen arrangeres Sykepleiesymposiet  13.mai. Her skal fagutvikling og forskning i sykepleie løftes frem, og sykepleiere i Oslo inviteres herved til å sende inn abstrakt på muntlige fremlegg og postere. Fremlegg som er holdt ved andre fagseminarer eller kongresser er velkomne, og det deles ut pris for beste poster.

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 10

Jeg har gått i mange tog her i Oslo de siste 20 årene, men jeg har aldri opplevd et så stort oppmøte som i dagens 8. mars-tog. Hovedparolen i år var "Forsvar selvbestemt abort - fjern nemndene!" og det er tydelig at dette engasjerte mange flere enn det som normalt deltar. Den gamle rekorden var 14 000 deltakere fra 2014, i år sies tallet å være 20 000.

Regional Lederkonferanse 2019 Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

I går inviterte NSF Oslo, NSF Akershus og NSF Østfold til regional Lederkonferanse på Thon hotel Storo. Nærmene 200 ledere og 40 hovedtillitsvalgte var tilstede.