Oslo

Sommer og sol

Åpningstid: 08.00-15.00

Epost: oslo@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Tollbugata 22, 0152 Oslo 

Siste nyheter fra Oslo

Fredagshilsen fra fylkeslederesn uke 37

Da jeg bestemte meg for å stille til valg som leder i NSF, var landsmøtet veldig langt unna. Nå synes jeg det er veldig nærme, bare 52 dager til det begynner.  Det har aldri vært så mange
som stiller til ledervalget, fem personer i tillegg til meg selv er nesten litt surrealistisk.

Enighet med NHO - det blir ikke streik

Noen timer på overtid var det et faktum at NHO og NSF kom til enighet om årets tarffoppgjør. Generelt tillegg, justering av minstelønnssatser, avtale om lokale forhandlinger og ikke minst en avtale om innføring av 10-års trinn i ansiennitetsstigen fra neste år.

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 34

En lang sommer er over, og vi i NSF Oslo har nå kommet godt i gang med høstens program.

De første to ukene etter at jeg avsluttet min ferie, brukte jeg på møter med politikere fra de ulike partiene. Det er viktig for oss at de har fokus på helsepolitikk i den kommunevalgkampen som nå pågår.

NSF Oslo i media

De siste ukene har NSF Oslo hatt mange utspill om sykepleiertjenesten i ulike medier. Her er et lite tilbakeblikk.

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 26

Uken startet friskt med ekstraordinært styremøte i OUS, som endte med at adm. dir Bjørn Erikstein, trakk seg. Den fortsatte med en jobbing med en bekymringsmelding til fylkeslegen Denne fredagshilsenen er ellers skrevet fra Singapore der jeg denne uken deltar på den internasjonale Sykepleierkongressen i regi av ICN - og preges selvfølgelig av det.