Oslo

Sommer og sol

Åpningstid: 08.00-15.00

Epost: oslo@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Tollbugata 22, 0152 Oslo 

Siste nyheter fra Oslo

NSF Oslo i media

De siste ukene har NSF Oslo hatt mange utstpill om sykepleiertjenesten i ulike medier. Her er et lite tilbakeblikk.

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 26

Uken startet friskt med ekstraordinært styremøte i OUS, som endte med at adm. dir Bjørn Erikstein, trakk seg. Den fortsatte med en jobbing med en bekymringsmelding til fylkeslegen Denne fredagshilsenen er ellers skrevet fra Singapore der jeg denne uken deltar på den internasjonale Sykepleierkongressen i regi av ICN - og preges selvfølgelig av det. 

 

NSF Oslo ønsker god sommer

Oslo Fylkeskontoret har åpent hele sommeren. Har du spørsmål eller behov for hjelp, ber vi om at henvendelser sendes til oslo@nsf.no

 

God sommer!  

Enighet mellom UNIO og Virke

Unio-organisasjonene er i havn med mellomoppgjøret 2019 for overenskomstene på Virke HUK-området. Unios forhandlingsleder, Kari Tangen, er fornøyd med resultatet.

 

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 25

Det var ingen overraskelse at helse Sør-Øst denne uken fattet vedtak om å gå videre med bygging av nye sykehusbygg på Gaustad og Aker.  Alle de ansattes representanter stemte mot planene, Fagforbundet og Legeforeningen la frem et alternativt forslag om å utsette vedtaket, mens NSFs representant la frem forslag om å endre målbilde slik at byggingen gjøres på Ullevål og Gaustad.