Oslo

Vinter 2

Åpningstid: 08.00-15.45

Epost: oslo@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Tollbugata 22, 0152 Oslo 

Siste nyheter fra Oslo

Har du planer om å gjøre 2020 til året du sykler Birken, løper halvmaraton eller prøver deg på et triatlon?

Du som er medlem i NSF Oslo har mulighet til å få dekket deltakeravgift på mosjonsløp, skirenn, sykkelritt eller andre idrettsarrangementer! NSF Oslo dekker startkontingent (ikke t-skjorte og annet ekstra), på inntil 850kr opptil 3 ganger per år.

 

 

 

Hilsen fra fylkeslederen - uke 8

Denne uken har det vært vinterferie og antall henvendelser til kontoret har vært lavere enn normalt. Det har likevel vært en begivenhetsrik uke med både fylkesstyremøte  og møte med leder av byrådsavdeling for Helse- eldre og innbyggertjenester, Robert Steen. 

Hilsen fra fylkeslederen - uke 7

Det er noen uker siden jeg skrev hilsen til dere nå. Takk til alle som har kontaktet meg - nei, jeg er ikke syk og jeg har ikke sluttet med hilsener, men har hatt litt vel mye å gjøre. Denne hilsenen er derfor en oppsummering at smått og stort fra de siste tre ukene. 

Fylkesstyremøte tirsdag 18. februar Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

NSF Oslo har åpne fylkesstyremøter ønsker derfor medlemmer velkomne til møtet som holdes i Sykepleiernes Hus i Tollbugata 22. 

Møtet starter kl. 08.30 og første halvtime er avsatt til innspill fra fremmøtte i "Åpen halvtime". 

Nedenfor finner dere sakene som skal behandles. 

Abstraktinvitasjon

Den 12. mai 2020 inviteres alle sykepleiere i Oslo til det årlige Sykepleiesymposiet i anledning den internasjonale sykepleierdagen. På Sykepleiesymposiet ønsker vi å løfte frem fagutvikling og forskning i sykepleie.