Oslo

Høstbilde NSF Oslo. Foto: Line Orlund

Åpningstid: 08.00-15.00

Epost: oslo@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Tollbugata 22, 0152 Oslo 

Siste nyheter fra Oslo

Fylkesstyremøte 19.november Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Tirsdag 19.november er det fylkesstyremøte i NSF Oslo fra kl 08.30 til 15.30 i Sykepleiernes Hus, Tollbugata 22, 2.etasje.

Møtet er åpent for medlemmer. 

På dette møte skal vi ha to eksterne innledere. Kl. 08.30 kommer Anne Karine Roos, forsker og sykepleier fra Sykehuset Østfold, som skal snakke om ensengs eller flersengsrom på sykehus. Kl. 09.00 kommer Just Ebbesen som skal snakke om nye sykehusbygg i OUS.

 

Fredaghilsen fra fylkeslederen - uke 44

Landsmøteforberedelser har tatt mye tid de siste ukene. Oslo har den største delegasjonen som deltar, vi er 20 delegater + studentdelegaten. Det er mange viktige saker som skal diskuteres den kommende uken, hvordan NSF skal organiseres fremover og hvordan skal vi støtte bedre opp rundt faggruppene, er to saker jeg er særlig spent på.

Er du medlem av NSF og definerer deg som kvinne?

Vil du bidra til at NSF er synlig i arbeidet for rettigheter som likelønn, rett til heltid og like muligheter for alle uavhengig av kjønn og  seksuell identitet? Da kan du representere NSF Oslo i 8.mars komiteen.

Fredagshilsen fra fylkeslederen uke 42

Rett før jeg skulle gå hjem fra jobb i dag, slapp NRK nyheten om at de hadde avdekket over 62 000 brudd på arbeidsmiljøloven, såkalte AML-brudd i perioden 2013 til i dag. I år ligger det an til i overkant av 5000 brudd. Dessverre er jeg ikke overrasket.

 

Fredagshilsen fra fylkeslederen uke 41

Det er deilig med noen fridager etter en hektisk uke. Introduksjonsdag for nye tillitsvalgte, arbeidstidskurs for ledere og to-dagers fylkesstyremøte har vært hovedfokus denne uken.