Oslo

Equal payday

Åpningstider:

15. mai. -  14. sept: 08.00 - 15.00

15. sept. - 14. mai: 08.00 - 15.45

Siste nyheter fra Oslo

Seniorsykepleierne trenger nye styremedlemmer

NSF seniorsykepleiere i Oslo og Akershus søker 3 nye styremedlemmer. Er du pensjonist og har lyst til å være med å videreutvikle «NSF seniorsykepleierne i Oslo og Akershus»? Les mer i artikkelen (åpnes i nytt vindu).

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 41

Denne uken har vært hektisk på en god måte. Forslag om obligatorisk influensavaksinering av alt helsepersonell har krevd mye, men det er bare en liten del av det som har skjedd. Møte med fylkesstyret, med faggruppelederne og vanlig statusmøte med byråden er det også blitt tid til. 

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 40

Med høstferie i Oslo, skulle man kanskje tro det var en rolig uke på fylkeskontoret, men den gang ei. Her er litt at det som har opptatt oss denne uken.

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 39

Det er mange aktiviteter ved fylkeskontoret i Oslo som hver for seg kanskje ikke er så store saker, men som samlet er viktige bidrag for å få gjennom den politikken NSF Oslo er opptatt av. I disse fredagsbrevene vil jeg, Line Orlund (fylkesleder) forsøke å gi dere et lite innblikk i vår aktivitet - og også mine betraktninger rundt aktuelle saker.

Gratis fagkonferanse for medlemmer i Oslo og Akershus

16.oktober arrangerer NSF Oslo og NSF Akershus gratis fagkonferanse for medlemmer i Oslo kongressenter.  Tema for dagen er pallisajon - med fokus på barn og eldre.

Her er lenke til påmelding på NSF sin nettside:

https://www.nsf.no/kurs-og-konferanser/3869933/12586

Gratis fagkafe 25. oktober på Asylet

Faggruppen for anestesisykepleiere samarbeider med NSF Oslo om neste fagkafe. Tema er  "Utfordringer ved massiv transfusjon".

I tillegg til et spennende foredrag blir det servert kaffe og kaker.