Oslo

Barcode test

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: oslo@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Tollbugata 22, 0152 Oslo 

Siste nyheter fra Oslo

Fylkesstyremøte 18.12.2018

Fylkesstyret i Oslo har årets siste fylkesstyremøte tirsdag 18. desember.

Møtet er åpent for medlemmer og holdes i Tollbugata 22 med møtestart kl. 08.30.

Sakslisten for møtet kan du se her

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 50

Det nærmer seg jul og jeg registrerer at flere av de jeg samarbeider mye med, nå runder av saker og begynner å orientere seg mot et nytt år. Det oppleves fortsatt litt uvirkelig hver gang noen sier "God Jul- hvis ikke jeg ser deg". Når jeg sitter her og skriver, slår det meg samtidig at julen og det påfølgende nye året er en god anledning til å starte litt på nytt i noen saker, ta fatt i noe av det man ikke har rukket og kanskje også til å iverksette noen spennende planer.

Studentundervisning 2018 Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Hvert år tilbyr NSF Oslo 3. års studenter i Oslo undervisning om arbeidslivets betingelser. Vi tar opp tema som skriving av CV, hvordan oppføre seg på et intervju og ikke minst, vi snakker om lønnsforhandlinger. Du må være innlogget for å kunne se denne presentasjonen.

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 49

Det har vært en hektisk og spennende uke i NSF Oslo. Mye tid brukes nå på prosessen rundt "Nye sykehusbygg", dvs. planlagt bygging på Aker og Gaustad der anbefaling fra OUS ble vedtatt torsdag og endelig vedtak skal gjøres i Helse Sør-Øst 13. desember.

TEAM NSF

NSF Oslo oppfordrer med dette alle treningsglade medlemmer til å engasjere seg i Team NSF og bidra til en tydelig, modig, og stolt profilering av medlemmene.

Ønsker du å delta på et idrettsarrangement i form av et mosjonsløp, skirenn eller sykkelritt? Kan du få dekket inntil 850kr, Max 3 arrangementer i året. Forutsatt at du fyller kriteriene i statuttene som er vedtatt for TEAM NSF....