Oslo

Høstbilde NSF Oslo. Foto: Line Orlund

Åpningstid: 08.00-15.00

Epost: oslo@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Tollbugata 22, 0152 Oslo 

Siste nyheter fra Oslo

Enighet mellom UNIO og Virke

Unio-organisasjonene er i havn med mellomoppgjøret 2019 for overenskomstene på Virke HUK-området. Unios forhandlingsleder, Kari Tangen, er fornøyd med resultatet.

 

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 25

Det var ingen overraskelse at helse Sør-Øst denne uken fattet vedtak om å gå videre med bygging av nye sykehusbygg på Gaustad og Aker.  Alle de ansattes representanter stemte mot planene, Fagforbundet og Legeforeningen la frem et alternativt forslag om å utsette vedtaket, mens NSFs representant la frem forslag om å endre målbilde slik at byggingen gjøres på Ullevål og Gaustad.

Tøffere for sykepleierne i hjemmetjenestene

Fylkesleder Line Orlund i Dagbladet. Hun er bekymret for om de kommunale hjemmetjenestene er rustet for fremtiden.

Her kan du lese artikkelen:

https://www.dagbladet.no/nyheter/ma-kutte-i-hjemmebesok-for-a-komme-gjennom-dagen/71110345 

Bli med på frokost og pridetog

NSF Oslo har valgt å ta et tydelig standpunkt og oppfordrer medlemmer til å støtte opp om årets PRIDE-markering i Oslo. I samarbeid med de andre UNIO forbundene kan du delta på frokost og gå bak vårt trommekorps i paraden. Besøk oss også gjerne på stand i PRIDE-park.

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 24

Det er kanskje greit at det snart er ferie - nok en uke kommer fredagshilsenen først på søndag. Men for en uke det har vært. En fabelaktig tillitsvalgtkonferanse avsluttet en hektisk men fin uke.