Oslo

Vinter 2

Åpningstid: 08.00-15.45

Epost: oslo@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Tollbugata 22, 0152 Oslo 

Siste nyheter fra Oslo

Spennende stilling ledig i NSF Oslo

NSF Oslo er på jakt etter en administrativ leder til kontoret. Er du, eller kjenner du noen som kunne passe til denne stillingen?

Oslo skal ha en administrativ leder i tillegg til politisk leder og nestleder.  

Fylkesstyremøte mandag 16. desember Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Møtet er åpent, og det er anledning til å ta ordet i "Åpen halvtime" som er ca. kl. 08.40.

Fylkesstyremøtene er i Sykepleiernes Hus (Tollbugata 22) i 2. etg. Vi begynner kl. 08.30 og planlegger avslutning ca. kl. 15.30. 

Dersom man planlegger å være tilstede hele dagen kan man be om å få bestilt lunsj, dette gjøres til oslo@nsf.no

Rystende rapporter om avvik

De siste månedene har det vært en rekke "avsløringer" om ulike avvik. 

AML-brudd i Oslo kommune, AML-brudd ved Oslo universitetssykehus, avvik i forbindelse med transport mellom ulike deler av helsevesenet og avvik som dokumenterer stor utfordringer rundt vold og trusler. - Noe må gjøres, slår fylkesleder Line Orlund fast.

Hilsen fra fylkeslederen - uke 47

Hedring av medlemmer med hhv 30 og 50 års medlemskap i NSF, fylkesstyremøte, møte i Samarbeidsutvalget i Oslo og møte med byråd Robert Steen har gjort denne uken svært innholdsrik. Jeg er så glad for de anledningene jeg har til jobbe for sykepleierne i Oslo og de sakene vi alle er opptatt av. 

Vi trenger Ullevål Sykehus også i fremtiden

Det er ikke riktig at Norsk Sykepleierforbund i Oslo støtter Bent Høie og Helse Sør-Øst sine planer om å bygge det nye sykehuset i Oslo på Aker og Gaustad, slik Høie gir uttrykk for i Morgenbladet forrige fredag. NSF Oslo har hele tiden vært klare på at vi ikke ser dette som en gjennomførbar løsning. Vi er klare på at vi mener et alternativ med Ullevål og Rikshospitalet er den beste løsningen.