Oslo

Krokus Vår

Åpningstid: 08.00-15.45

Epost: oslo@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Tollbugata 22, 0152 Oslo 

Siste nyheter fra Oslo

Alle møter, kurs og konferanser for tillitsvalgte og medlemmer avlyses

NSF  har i dag vedtatt at alle møter, kurs og konferanser med medlemmer og tillitsvalgte avlyses den neste måneden. Dette betyr at tillitsvalgtopplæring, storkommuneforum, fylkesmøte og ulike samlinger ikke gjennomføres.

Dette gjelder samlinger der NSF er arrangør, dvs. at Bergensstudiet (der UiB er arrangør), studetnundervisning (der høgskolene er arrangør) går som planlagt inntil videre. 

Nominasjonskomiteens innstilling til nytt fylkesstyre 2020 - 2023

Nominasjonskomiteen i Oslo har nå avsluttet sitt arbeid.

Valget finner sted på NSF Oslo sitt fylkesmøte den 26. mars. 2020.

 

Kvinnedagen angår oss alle

Det er all grunn til å ta frem utestemmen når vi i år markerer 8. mars - den internasjonale kvinnedagen. En arbeidsgiver som saksøker sine egne ansatte som ønsker å jobbe full stilling og en regjering som ikke ser at sykepleie er et hardt yrke og som med et pennestrøk raserer ordningen med særaldersgrenser. Dette er angrep på en kvinnedominert sektor og det er på tide at vi står opp, stiller oss side ved side og sier at nok er nok.

Endring i varslet etablering av feberteam i Oslo

I forrige uke gikk det ut informasjon til alle bydeler om at man skulle forbedrede etablering av feberteam denne uken. Feberteam er ansatte som har ansvar for kartlegging og sikre eventuell testing av personer med mistanke om koronasmitte.

I går kveld kom det kontrabeskjed og det er nå klart at det ikke skal etableres feberteam i bydelene. 

NSF Oslo følger situasjonen rundt spredning av koronaviruset tett

Siden det ble kjent i forrige uke at vi har personer som er smittet av koronaviruset, har NSF Oslo fått mange henvendelser fra medlemmer. I hovedsak dreier det seg om spørsmål rundt smittevernutstyr, kapasitet og usikkerhet rundt hvordan man som helsepersonell skal forholde seg til situasjonen.