Oslo

Bilde av T22

Åpningstid: 08.00-15.00

Epost: oslo@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Tollbugata 22, 0152 Oslo 

Siste nyheter fra Oslo

Hva skal brukes av smittevernutstyr

NSF oslo har de siste ukene jobbet mye med smittevernutstyr, eller snarere mangelen på dette, både i sykehus og kommune. Tilbakemeldinger fra tillitsvalgte og medlemmer gjør at vi,  til tross for at det er kommet endel utstyr de siste 14 dagene, er bekymret. 

Her kan dere lese hva folkehelseinstituttet skriver om dette. 

Avtale om unntak fra AML i forbindelse med koronaepidemien

Fredag ettermiddag inngikk NSF og Oso kommune en avtale om unntak fra Arbeidsmiljølovern i forbindelse med den pågående koronaepidemien.

Det er viktig å legge merke til at bestemmelsene i denne avtalen kun skal tas i bruk derom driften påvirkes av epidemien i stor grad. 

Etisk dilemma til Rådet for sykepleieretikk

De siste ukene har NSF Oslo vært i kontakt med mange sykepleiere som bekymrer seg for lite smittevernutstyr både i sykehus og kommune. Fylkesstyret i Oslo deler medlemmenes bekymring og ba derfor Rådet for sykepleieretikk om å klargjøre deres syn på ulike etiske dilemma i forhold til for lite og/eller feil smittevernutsyr.

Svaret fra rådet ligger som vedlegg

Spørsmål om ferie

NSF Oslo får mange henvendelser fra medlemmer med spørsmål om ferie. Hvilke lover gjelder?   Kan man få flyttet på en avtalt ferie? Kan jeg jobbe i ferien min?

 

 

Oslo-nytt

Det er mye som skjer i Oslo i disse tider.

Norsk Sykepleierforbund i Oslo ønsker å informere tillitsvalgte og medlemmer om store og små nyheter. Se vedlagt nyhetsbrev.