Oslo

Barcode test

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: oslo@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Tollbugata 22, 0152 Oslo 

Siste nyheter fra Oslo

Velkommen til gratis 1. mai frokost hos NSF Oslo

Tradisjonen tro inviterer NSF Oslo til frokost 1. mai.

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 11

Det er utrolig hvordan ukene fyker avgårde. Vi er allerede i midten av mars og det er bare en uke til Oslo arrangerer fylkesmøte. Over 150 delegater fra hele Oslo skal møtes for å dislutere politikk, høre på politikere snakke om sykepleie og ikke minst velge hvilke 20 delegater som skal representere Oslo på NSFs landsmøte inovember. Jeg gleder meg.

Sykepleiesymposiet - meld deg på!

Den 13. mai 2019 feires Florence Nightingales fødselsdag med Sykepleiesymposiet. NSF Oslo følger tradisjonen fra i fjor og arrangerer denne dagen sammen med Lovisenberg Diakonale Sykehus, Diakonhjemmet Sykehus, Oslo universitetssykehus og Oslo kommune.

Årets tema er «Leve livet når du har det - Sykepleieres ivaretagelse av mental og somatisk helse.»

 

 

 

Regional Lederkonferanse 2019 Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

I går inviterte NSF Oslo, NSF Akershus og NSF Østfold til regional Lederkonferanse på Thon hotel Storo. Nærmene 200 ledere og 40 hovedtillitsvalgte var tilstede.

 

Nominasjonskomiteens innstilling på delegater og varadelegater til Landsmøtet.

Nominasjonskomiteen har nå foretatt innstilling til valg av delegater og varadelegater til landsmøtet 2019. Valget skjer på Fylkesmøtet 20. og 21. mars.

NSF Oslo i sorg

Det er med stor sorg vi informerer tillitsvalgte og medlemmer om at fylkesstyremedlem og koordinerende hovedtillitsvalgt i Oslo kommune, Nils Karlsholm Rise, døde i helgen.