Rogaland

NSF Rogaland

Fylkesleder og rådgivere i NSF Rogaland. Ta gjerne kontakt med oss!

Siste nyheter fra Rogaland

Ledermøte 30.mars 2017

NSF Rogaland i samarbeid med NSF LSL Rogaland inviterer til det årlige halvdagsmøtet for våre ledermedlemmer. Link til påmelding Husk å være innlogget. Påmeldingsfrist 24.mars.

Lederkonferansen 9. mai

NSF Rogaland og NSF Hordaland har den glede å invitere sykepleierledere med personalansvar til en inspirerende dag med flotte foredrag, idemyldring og kafedialog.

 

 

NSF Rogaland inviterer til inspirasjonsdag!

I anledning den internasjonale sykepleierdagen 12.mai inviterer NSF Rogaland alle sine medlemmer til en dag tettpakket med høydepunkter.  Tommy Fredvang, Hadia Tajik, Torgeir W. Skancke og Live Landmark er alle enere på sine respektive områder og nå kan alle fire oppleves i et og samme arrangement. 

Årsplan - ingen quick-fix

Ulike varianter av årsplaner blir av stadig flere arbeidsgivere sett på som et viktig bidrag til å fremme heltidskultur, lette planleggingen og ta hensyn til arbeidstakernes individuelle ønsker. Mange tillitsvalgte og medlemmer frykter ulempene er flere enn fordelene. Årsplan er uansett ingen quick-fix, og en god årsplan forutsetter nært samarbeid og at partene har respekt for hverandres roller og behov.

Risikoanalyse sikrer gode turnuser ved SUS

I Helse Stavanger risikovurderes både bemanningsplan og arbeidstid før en turnus godkjennes og iverksettes. HTV Mette Øfstegaard mener dette sikrer reell påvirkning for iverksetting av tiltak som fremmer helse og velferd for NSF-medlemmene i helseforetaket.

Rekrutterings-suksess i Randaberg

Når heldøgnstjenesten i Randaberg kommune satte rekruttering på dagsorden var synlighet, fagmiljø og "håndplukking" av søkere blant virkemidlene det ble satset på.  Suksessen lot ikke vente på seg og virksomheten gikk fra seks til elleve sykepleiere på kort tid.

Vil bidra til bedre sykepleie til pasienter med lungesykdommer

Visste du at vi i Rogaland har egen lokal faggruppe for sykepleiere som yter sykepleie til pasienter med lungesykdommer?  Og at denne faggruppen arbeider uttrettelig får at flest mulig sykepleiere skal ha de beste forutsetninger for å gi pasientene en best mulig hverdag. 

Flott oppmøte for historisk fagkafe'

Mandag 13. mars ble en historisk dag for NSF Rogaland idet den aller første fagkafeen ble arrangert på fylkeskontoret.  Det var knyttet stor spenning til hvorvidt medlemmene ville benytte seg av tilbudet.  Det ville de.

NSF Rogaland