Rogaland

NSF Rogaland

Kjære medlemmer, tillitsvalgte og samarbeidspartnere. I disse tider velger også NSF Rogaland å jobbe hjemmefra som mange andre. Men dere treffer oss på epost og telefon.

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

Dette er det nye fylkesstyret i NSF Rogaland

Her er det nye fylkesstyret i NSF Rogaland 2020-2023

Siri Rugland Ree valgt til nestleder i NSF Rogaland

Delegatene ved NSF Rogalands fylkesmøte har i dag enstemmig valgt Siri Rugland Ree til ny nestleder i NSF Rogaland. Vi gratulerer!

Aud Hølland Riise er ny fylkesleder i NSF Rogaland

NSF Rogalands delegater har valgt Aud Hølland Riise til ny fylkesleder i NSF Rogaland for perioden 2020-2023. Vi gratulerer!

Hvem blir ny fylkesleder i NSF Rogaland?

I morgen er det valg av nytt fylkesstyre i NSF Rogaland. Det er ikke knyttet særlig spenning til hvem som skal utgjøre lederduoen de neste fire årene. Hvem som blir leder og hvem som blir nestleder er det derimot opp til de rundt 100 stemmeberettigede delegatene å avgjøre.

Takk for meg

Den 8. mars 2007 vil alltid være en merkedag for meg. Ikke bare var det den internasjonale kvinnedagen, men det var også dagen da fylkesmøtet i NSF Rogaland gav meg tillit til å ikle meg rollen som fylkesleder. Lite visste jeg da om at rollen skulle prege livet mitt de neste tretten årene og vel så det…