Rogaland

NSF Rogaland

Fylkesleder og rådgivere i NSF Rogaland. Ta gjerne kontakt med oss!

Siste nyheter fra Rogaland

Ledermøte 30.mars 2017

NSF Rogaland i samarbeid med NSF LSL Rogaland inviterer til det årlige halvdagsmøtet for våre ledermedlemmer. Link til påmelding Husk å være innlogget. Påmeldingsfrist 24.mars.

NSF Rogaland inviterer til inspirasjonsdag!

I anledning den internasjonale sykepleierdagen 12.mai inviterer NSF Rogaland alle sine medlemmer til en dag tettpakket med høydepunkter.  Tommy Fredvang, Hadia Tajik, Torgeir W. Skancke og Live Landmark er alle enere på sine respektive områder og nå kan alle fire oppleves i et og samme arrangement. 

Velkommen til fagkafe'!

 

Denne våren får medlemmer i NSF Rogaland et nytt gratistilbud! NSF Rogaland starter opp med fagkafe og årets første kafe' åpner 13.mars og vi byr på en gjennomgang av aktuelle spørsmål rundt ferie og ferieavvikling. Det vil selvfølgelig også bli anledning til spørsmål og diskusjon rundt kafe'-bordene. Velkommen!

Rekordoppmøte på pensjonistforums årsmøte

I dag er nærmere 50 medlemmer av NSF Rogalands pensjonistforum samlet til årsmøte. Ingen tvil om at våre mer modne sykepleiere er en vitebegjærlig og engasjert gjeng som foruten årsmøtesaker vil få med seg faglig foredrag om demens og siste nytt fra NSF

Inspirerende netteverksmøte for jærske sykepleieledere

I dag er over 30 sykepleieledere fra jærregionen samlet til et spennende og inspirerende halvdagsmøte på NSF Rogalands fylkeskontor.  Organisasjonspsykolog og lederutvikler Nils Tore Meland er invitert til å motivere og utfordre dem slik at de skal bli enda dyktigere i sine lederroller.

Arbeidsgivere på defensiven

Lørdag 11.februar hadde Aftenblad en reportasje om utfordringer i Sandnes og Stavanger for å sikre seg nok sykepleiere for å kunne drive en faglig forsvarlig helsetjeneste for innbyggerne i kommunene.  I artikkelen medgav kommunene at de var enige om å ikke konkurrere om sykepleierne på lønn - og at nyansatte skulle få lavere lønn enn alle allerede ansatte. "For defensivt" er tilbakemeldingen fra fylkesleder i NSF Rogaland

Nei, det er ikke godt nok!

Anna Jondahl Risnes er leder av NSFs landsgruppe for helsesøstre i Rogaland, og i en kronikk i dagens Haugesund Avis gir hun full støtte til fylkesleder Nina Horpestads kritikk av helsesøstertjenesten i Haugesund kommune.

NSF Rogaland