Rogaland

NSF Rogaland

Siste nyheter fra Rogaland

Sol gjennom sky - om å være en forskjell når mørket truer

Har du som innbygger i regionen lyst å høre mer om hvordan sykepleiere bruker sin kompetanse i sitt møte med pasienter og pårørende? Og samtidig lytte til vakre toner og stemmer fra Sigvart Dagsland og Kjell Inge Torgersen? Da bør du melde deg på vårt gratisarrangement på hotell Clarion i Stavanger 24.september.

NSF Rogaland på flyttefot

Mandag 17.september flytter NSF Rogaland til nye lokaler og ny adresse. En æra i Møllegata 37 er over - og fra i morgen av er vi å finne i nyopppussede lokaler i Løkkeveien 10. 

Velkommen, helsesykepleier!

Anna Jondahl Risnes er helsesøster leder av Landsgruppen for helsesøstre Rogaland. Om kort tid bærer hun tittelen helsesykepleier - noe hun er svært fornøyd med.

Noe du lurer på ?

NSFs spørsmål-svar-tjeneste "Ofte stilte spørsmål" har blitt en suksess!  Tusenvis av medlemmer har funnet svar på spørsmål de måtte ha om arbeidstid, ferie, lønn, kontingent,  forsikringer og mye mer. Sjekk ut "Ofte stilte spørsmål" du også.

Journalsnoking - skjer det hos oss?

NSF Rogaland får med ujevne mellomrom inn saker vedrørende medlemmer som har klikket seg inn på pasientopplysninger de ikke har rettmessig tilgang til.  Seniorrådgiver og jurist Stina Gustafsson  redegjør i artikkelen "Journalsnoking - skjer det hos oss?" om regelverket rundt innsyn-  og om mulige konsekvenser når dette ikke overholdes.

Nominasjonskomiteen har begynt sitt arbeid

Mandag hadde nominasjonskomiteen i NSF Rogaland sitt første møte. Komiteen ledes av Keth Elisabeth Solberg og skal avgi innstilling til valg av NSF Rogalands delegasjon til Landsmøtet 2019.

NSF Rogaland