Rogaland

NSF Rogaland

Fylkesleder og rådgivere i NSF Rogaland. Ta gjerne kontakt med oss!

Siste nyheter fra Rogaland

God sommer!

Ønsker alle våre medlemmer en riktig god sommer og nyt ferien. Fylkeskontoret har åpent gjennom hele sommeren.

Om nyutdannede, autorisasjon og sykepleiefaglig ansvar.

I disse dager er det mange nyutdannede sykepleiestudenter og utenlandske sykepleiere som starter i jobb som sykepleier i Norge for første gang. Hva kan de gjøre og hva kan de ikke gjøre mens de venter på autorisasjon? Og kan medisinerstudenter ha sykepleiefaglig ansvar?

Tåler vi tøffere turnus?

Det nærmer seg valg, og som fylkesleder for over 8000 NSF-medlemmer i Rogaland er jeg svært opptatt hvordan valgresultatet vil påvirke tillitsvalgtes rett til å godkjenne turnuser.

NSF Rogaland med arbeidstidskurs for ledere

Denne høsten vil NSF Rogaland arrangere to kurs for ledere som ønsker mer kunnskap om arbeidstidsbestemmelser og turnus. Et slikt tilbud har vært etterspurt lenge, og NSF Rogaland er glade for endelig å tilby ledere som er NSF-medlemmer et gratis heldagskurs i Stavanger og Haugesund.

Oddbjørg V. Mellemstrand med foredrag på pensjonistforums høstmøte

NSF Rogaland har et aktivt pensjonistforum med over 250 medlemmer som arrangerer faglige og sosiale sammenkomster for medlemmene.  I møtet 12.september vil helsesøster Oddbjørg Vigrestad Mellemstrand formidle egne erfaringer om det å være en famiie i krise.

Nedgang i tilsyn - en trussel mot pasientsikkerheten?

I et intervju over to sider i Rogalands Avis i dag gjentar fylkesleder Nina Horpestad i NSF Rogaland bekymringen hun gav uttrykk for i sitt åpne brev til helse- og omsorgsministeren for to uker siden.

Lokal faggruppe vertskap for nasjonal fagkongress

NSF har over 30 faggrupper, og mange av disse har lokalgrupper i Rogaland.  En av dem er Anestesisykepleiernes landsgruppe som om en drøy måned skal være vertskap for en nasjonal fagkongress i Stavanger. 

 

NSF Rogaland