Rogaland

NSF Rogaland

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

Vil du være en del av NSF Rogalands fylkesstyre 2020-2023?

Er du interessert i vervet som fylkesleder, nestleder eller styremedlem i NSF Rogalands fylkesstyre?  Det skal velges nytt fylkesstyre i mars 2020, og det er nå åpnet for at medlemmer kan foreslå kandidater til de ulike valgene.  Ønsker du å stille til valg må du derfor få noen til å foreslå deg.

Jobber du sammen med årets sykepleier eller årets sykepleierleder?

Arbeider du sammen med årets sykepleier eller årets sykepleierleder? NSF Rogaland har nå åpnet for forslag fra medlemmer som mener at akkurat de er så heldige å få jobbe sammen med en framifrå dyktig sykepleier eller sykepleierleder.

Om verdsetting av sykepleiere på Haugalandet

Fylkesleder i NSF Rogaland, Nina Horpestad, mener Karmøy kommune bør ta sykepleiernes opplevelse av å ikke være verdsatt på største alvor. Hun mener kommunens kommentarer til NSF Karmøys bekymringer for sykepleierflukt kan tyde på en arbeidsgiver som ikke har tatt inn over seg alvoret i situasjonen.

NSF Karmøy frykter sykepleierflukt

I et intervju i dagens Haugesunds Avis gir fungerende hovedtillitsvalgt i NSF Karmøy, Janett Gustavsen, uttrykk for bekymring. Hun frykter at ansettelsesstopp, økt arbeidsbelastning, ugunstige arbeidstidsordninger og lite konkurransedyktig lønn vil medføre at sykepleiere søker seg bort fra kommunen.

Godt nytt år

2020 er her og vi er gått inn i ett nytt tiår. Dette er tiden for forsetter og nye mål, enten det handler om å trene mer, berike opplevelsene eller å spise sunnere. 

Hvordan kan velferdsteknologi forebygge sykehusinnleggelser?

Martha Therese Gjertsen er forskningskoordinator ved SESAM og i sin doktorgradavhandling så hun nærmere på hvordan teknologiske løsninger kan forebygge sykehusinnleggelser for eldre som bor hjemme. 

Vi må sikre spesialutdanningen for spesialsykepleiere

I en kronikk i Stavanger Aftenblad lørdag 21.desember gir fylkesleder i NSF Rogaland, Nina Horpestad uttrykk for bekymring over at universitet og høyskoler kan bli presset til å senke kravene til kvalitet. Vi må beholde spesialutdanning i intensiv- anestesi og operasjonssykepleie som masterutdanninger, er hennes budskap.