Rogaland

NSF Rogaland

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

Vil du være en del av NSF Rogalands fylkesstyre 2020-2023?

Er du interessert i vervet som fylkesleder, nestleder eller styremedlem i NSF Rogalands fylkesstyre?  Det skal velges nytt fylkesstyre i mars 2020, og det er nå åpnet for at medlemmer kan foreslå kandidater til de ulike valgene.  Ønsker du å stille til valg må du derfor få noen til å foreslå deg.

Jobber du sammen med årets sykepleier eller årets sykepleierleder?

Arbeider du sammen med årets sykepleier eller årets sykepleierleder? NSF Rogaland har nå åpnet for forslag fra medlemmer som mener at akkurat de er så heldige å få jobbe sammen med en framifrå dyktig sykepleier eller sykepleierleder.

Flott julemøte for pensjonister

Tradisjonen tro inviterte NSF Rogaland til julemøte for pensjonister andre uken i desember. Åse Frafjord Johnson holdt et flott foredrag til ettertanke, hedersnåler ble utdelt og når koret Vivace inviterte til allsangavslutning med "Deilig er jorden" - da var julestemningen i boks!

Hovedtillitsvalgte i nye Sandnes kommune fra 1. januar 2020

Fra 1. januar 2020 slår kommunene Forsand og Sandnes seg sammen. I nye Sandnes kommune vil det være om lag 500 medlemmer. Disse medlemmene har valgt Siri Rugland Ree og Anne Selsvik som sine hovedtillitsvalgte.

Diskriminert på jobb?

Eg va på jobbintervju og det gjekk bra -  heilt te eg sa eg va gravid…

I artikkelen ser seniorrådgiver og jurist Stina Gustafsson nærmere på bestemmelser i likestillings- og disrimineringslovverket som kan være aktuelle for sykepleiere - og da særlig med fokus på intervju, ansettelse og tilrettelegging.

Dette er NSF Rogalands nominasjonskomité

I dag har NSF Rogalands foretaks- og hovedtillitsvalgte valgt nominasjonskomité for fylkesmøtet 2020. Nominasjonskomiteen skal bl.a innstille til valg på fylkesleder, nestleder og fylkesstyremedlemmer for NSF Rogalands fylkesstyre 2020-2023.

Sykepleierstudenter tilbys gratis medlemskap i faggruppe.

NSFs faggruppe for geriatri og demens mener sykepleierstudenter bør få kjennskap til fagfeltet geriatri og demens så tidlig som mulig. De tilbyr derfor gratis medlemsskap i faggruppen - noe som bl.a innebærer at studentene får tilsendt fagtidsskriftet "Geriatrisk sykepleie" tre ganger i året.