Rogaland

NSF Rogaland

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

Vil vi glemme å tenke selv?

Seniorrådgiver Line Waldeland ved NSF Rogalands fylkeskontor har en fast etikkspalte i NSF Lokalen der hun reflekterer over ulike dilemmaer, situasjoner og utviklingstrekk som sykepleierne står overfor. Som f.eks hva teknologiske nyvinninger gjør med vår evne til kritisk tenkning og analytisk vurdering.

Ny kommune – nye muligheter

Onsdag 9. januar var en historisk dag. For første gang hadde NSF i kommunene Finnøy, Rennesøy og Stavanger felles medlemsmøte. 

Stavanger DPS med fokus på ernæring og aktivitet.

Ved Stavanger DPS har de i en årrekke hatt et særskilt fokus sammenhengen mellom psykisk helse og somatisk sykdom. Etablering av gode ernærings- og aktivitetsvaner gir bedre psykisk helse - som igjen forebygger livsstilssykdommer.

Årets sykepleier og årets sykepleierleder i Rogaland 2018 - hvem foreslår du?

Arbeider du sammen med årets sykepleier eller årets sykepleierleder? NSF Rogaland har nå åpnet for forslag fra medlemmer som mener at akkurat de er så heldige å få jobbe sammen med en framifrå dyktig sykepleier eller sykepleierleder.

Svangre kvinner til besvær?

Det er budsjett-tider i kommune-Norge og det er mange gode krefter som ønsker oppmerksomhet og bevilgninger omkring sine saker. En av de største utfordringene er at for noen av dem vil resultatet av budsjettforhandlingene vise seg først om 15-20 år.