Rogaland

NSF Rogaland

Kjære medlemmer, tillitsvalgte og samarbeidspartnere. I disse tider velger også NSF Rogaland å jobbe hjemmefra som mange andre. Men dere treffer oss på epost og telefon.

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

Takk for innsatsen!

Denne uken avholdt det avtroppende fylkesstyret i NSF Rogaland sitt siste fylkesstyremøte. Og med det har de sannsynligvis skapt historie – aldri før har et fylkesstyre sittet i fem og et halvt år!

NSF i Karmøy slår alarm

I dagens Haugesunds Avis forteller NSFs hovedtillitsvalgt i Karmøy, Janett Gustavsen, at hun ukentlig får henvendelser fra medlemmer som sier at det manglende samsvaret mellom oppgaver og ressurser gjør at det siste året har vært kjempetøft.

Digitalt arbeidstidskurs for ledere

Sykepleierledere har en sentral rolle når det gjelder fastsetting av arbeidstiden for sine ansatte. Tillitsvalgte og øvrige ansatte er avhengige av at ledere har tilstrekkelig kompetanse på området da det gir grunnlaget for et godt partssamarbeid. NSF Rogaland tilbyr nå sine ledermedlemmer et heldags digitalt arbeidstidskurs.

Pandemien har vist hvor viktige sykepleiere er, la det vise igjen i lønnsoppgjøret!

"Koronapandemien har vist at den viktigste arbeidskraften har de dårligste lønningene!"

Utsagnet fra Kalle Moene, professor i økonomi, kom i NRK-programmet Torp. Det viser at lønnsoppgjøret i år, for blant annet sykepleiere, IKKE må bli ett nulloppgjør.

 

Digitalt farvel med de hovedtillitsvalgte for fylkeslederen

I over 13 år som fylkesleder har Nina Horpestad ledet flere titalls konferanser for NSF Rogalands hovedtillitsvalgte. Tirsdag var det duket for den aller siste, og selv om hun nok kunne tenke seg andre rammer, fikk hun takket for samarbeidet i en følelsesladet avrunding av konferansen