Rogaland

NSF Rogaland

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

God påske, NSF-medlemmer i Rogaland!

NSF Rogaland vil med dette ønske alle sine medlemmer og andre besøkende på vår hjemmeside en riktig god påske!  Fylkeskotoret holder stengt fra kl.12.00 onsdag 17.april til kl. 08.00 tirsdag 22.april.

Bli med tett på - gratis fagkonferanse!

NSF Rogaland og NSF Student Stavanger inviterer sine medlemmer til gratis fagkonferanse på Radisson Blu Atlantic mandag 13. mai. Konferansen har tittelen "Tett på" og byr på et program som spenner fra etikk til seksuell helse og åpen dag på lukka avdeling.

Nina Budal: Trygge tillitsvalgte er jobb nr 1!

For de tillitsvalgte i NSF Helse Fonna ble høsten i fjor en tung tid.  Foretakstillitsvalgte Tove Martha Hovda Callaghan døde etter kort tids sykeleie. Måten hun levde ut sine roller på, enten de var som sykepleier, kollega, medmenneske eller venn bidro til at hun etterlot seg stor sorg og mange tomrom. Et av disse tomrommene var rollen som foretakstillitsvalgt for over 1000 NSF-medlemmer. Nina Budal tok utfordringen og ble ny foretakstillitsvalgt.

Dette er NSF Rogalands landsmøtedelegasjon!

Torsdag valgte NSF Rogalands fylkesmøte hvilke 12 medlemmer som skal være utgjøre NSF Rogalands delegasjon til Landsmøtet 2019.  Vi gratulerer delegatene som ble valgt og ønsker delegasjonen lykke til med det viktige arbeidet!

Er du privatansatt og ønsker tariffavtale? Slik går du fram.

NSF mener at vi får et bedre arbeidsliv når rettigheter som arbeidstid, minstelønn, AFP, ferie og lønn under sykdom, svangerskap og fødsel er regulert av tariffavtaler. Flere av våre privatansatte er uten et slikt sikkerhetsnett. Det trenger ikke være slik

Ingen søkere til heltidsstilling i Sola - leder ønsker mer tilpassede stillinger - NSF mener høyere lønn må til

I forrige uke kunne vi lese i Solabladet at virksomhetsleder Tom Laab ved Tananger bo- og hjemmetjenester ville ha mer tilpassede stillinger slik at flere søker sykepleierstillinger. Bakgrunnen var at ingen søkte på det han kaller "mønsterstilling" i kommunen.  NSFs HTV i Sola, Marit Hay mener kommunen bør ha en mer offensiv lønnspolitikk.

Sykepleierstudenter blir måltidsvenner

I år vil sykepleierstudenter i hjemmesykepleiepraksis i Stavanger kommune bli direkte involvert i et prosjekt som vi håper skal bedre aleneboende eldres ernæringsstatus. Det skal de gjøre gjennom prosjekt måltidsvenn.