Rogaland

NSF Rogaland

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

Vil du være en del av NSF Rogalands fylkesstyre 2020-2023?

Er du interessert i vervet som fylkesleder, nestleder eller styremedlem i NSF Rogalands fylkesstyre?  Det skal velges nytt fylkesstyre i mars 2020, og det er nå åpnet for at medlemmer kan foreslå kandidater til de ulike valgene.  Ønsker du å stille til valg må du derfor få noen til å foreslå deg.

Jobber du sammen med årets sykepleier eller årets sykepleierleder?

Arbeider du sammen med årets sykepleier eller årets sykepleierleder? NSF Rogaland har nå åpnet for forslag fra medlemmer som mener at akkurat de er så heldige å få jobbe sammen med en framifrå dyktig sykepleier eller sykepleierleder.

Vil du være delegat til fylkesmøte?

Er du NSF-medlem som jobber i privat sektor eller er pensjonist? Da kan du stille til valg for å bli delegat på fylkesmøtet som skal velge fylkesleder, nestleder og fylkesstyremedlemmer i NSF Rogaland?

Hun leder nominasjonskomiteen

Om en drøy måned går fristen for å melde inn kandidater til NSF Rogalands fylkesstyre 2020-2023 ut. Nominasjonskomiteens leder, Mette Øfstegaard, vet det er mange gode kandidater blant fylkets 9000 medlemmer. Hun ser frem til å lede arbeidet med å utarbeide en innstilling for fylkesmøtet i mars neste år.

 

Kontaktet politikere og media - fikk flere stillinger

NSFs hovedtillitsvalgte i Sauda kommune, Vibeke L. Sørensen, var lite tilfreds med et budsjettforslag som ikke innebar flere stillinger på natt – noe NSF anså som påkrevd for å kunne ivareta faglig forsvarlige tjenester. Tett kontakt med politikere og et leserinnlegg i lokalavisen bidro til at et enstemmig kommunestyre ba rådmannen finne midler til nye stillinger.

NSF Randaberg bekymret for budsjett-kutt i helsestasjonstjenesten

Når rådmannen i Randaberg foreslo å redusere helsestasjons-tjenesten med 2,5 årsverk var de tillitsvalgte og verneombudet samstemte i sine bekymringer for de konsekvensene det i så fall ville medføre.  Et leserbrev i lokalavisen ble fulgt opp av at politikerne fikk invitasjon til et møte på helsestasjonen.

 

Flott julemøte for pensjonister

Tradisjonen tro inviterte NSF Rogaland til julemøte for pensjonister andre uken i desember. Åse Frafjord Johnson holdt et flott foredrag til ettertanke, hedersnåler ble utdelt og når koret Vivace inviterte til allsangavslutning med "Deilig er jorden" - da var julestemningen i boks!