Rogaland

NSF Rogaland

Kjære medlemmer, tillitsvalgte og samarbeidspartnere. I disse tider velger også NSF Rogaland å jobbe hjemmefra som mange andre. Men dere treffer oss på epost og telefon.

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

Webinar i kriseledelse våren og høsten 2020

NSFs fylkesledere, Sentralt fagforum og faggruppen for sykepleierledere (NSFLSL) tilbyr nå medlemmer i NSF gratis deltakelse på webinar i kriseledelse.

Velkommen, Marita!

NSF Rogaland ønsker velkommen Marita Hilleren som ny administrativ leder for samarbeidsområde NSF Vest! Marita vil være leder for ansatte ved fylkeskontorene i Rogaland og Vestland. Stillingen er nyopprettet og utgjør således nye ressurser som vil komme medlemmene til gode.

Kjellaug Tveit er død

Tidligere kretsleder og mangeårig rektor ved Røde Kors Sykepleierhøyskole i Stavanger. Kjellaug Tveit er død. Ann-Brit Tunset og Elsa Kristiansens minneord er publisert i dagens Stavanger Aftenblad. NSF Rogaland har fått deres tillatelse til publisering også på NSF Rogalands hjemmeside.

Gratulerer med dagen!

Årets 17.mai blir som det meste annet denne våren - annerledes. Det skal ikke hindre oss i å feire nasjonaldagen som best vi kan - enten vi er på jobb eller har fri.

Stolt fylkesleder har delt ut pris til årets sykepleier!

En glad og fornøyd fylkesleder har delt ut prisen til årets sykepleier 2019 i NSF Rogaland. På den internasjonale sykepleierdagen gikk turen til Lund kommune, helt sør i fylket.