Engasjementet i NSF Student vokser

NSF Students engasjerte 2021-2022

Noen av NSF Students engasjerte sykepleierstudenter

Våre engasjerte har arrangert en hel haug med både fysiske og digitale arrangementer for alle sykepleierstudentene rundt om i landet. Her er noen av dem:

Fagdag i Trondheim

Torsdag 11. november inviterte lokallaget vårt i Trondheim alle sykepleierstudenter til en nasjonal fagdag. Temaet var Funksjonsnedsettelse med temaet «Se hele meg! – Funksjonsnedsatt eller funksjonsnedsett?». Her fikk studentene både gratis goodiebag og lunsj, det var og konkurranse med fete premier.

Foredragsholderne var:

  • Eric Godoy Depano fra FysMed Lian. Eric er utdannet spesialsykepleier og jobber som seksjonsleder på Avdeling for ervervet hjerneskade ved St. Olavs hospital. Han snakket blant annet om kognitive utfall etter hjerneskader.
  • Karoline Myrland Hagen fra Løvemammaene. Karoline er med en Snapchatgruppe som deler informasjon om syke og funksjonshemmede barn. På fagdagen spredde hun budskap om livet med et funksjonshemmet barn og rollen som pårørende.
  • Kirsti Stenersen fra Norges Handikapforbund (NHF) Trøndelag. Hun har sittet i sentralstyret i 12 år i tillegg til å være foredragsholder og brukermedvirker i ulike råd og utvalg. Hun snakket blant annet om livet som funksjonshemmet.
Fagdag i Trondheim
Fullsatt sal i Trondheim under <br>fagdagen. Foto: Privat

Hjernetrim med MedEasy i Bodø

Lokallaget vårt i Bodø inviterte tirsdag 16. november til hjernetrim med MedEasy i samarbeid med skolens Linjeforening Puls. Her møtte lokallaget Nils Christian fra MedEasy på flyplassen med skilt og flagg og fulgte han trygt til Campus. Nils Christian holdte så undervisning i 5 timer for sykepleierstudentene i Bodø og fikk som takk en fotballskjorte fra Bodø Glimt av lokallaget.

NSF Students lokallag i Nordland
Lokallaget i Bodø sammen med Nils Christian fra MedEasy. Foto: Privat

Nasjonal digital undervisning

I tiden mellom 22. november og 8. desember har lokallaget i Førde drevet en nasjonal og digital undervisning for alle sykepleierstudenter i Norge. Lokallaget hadde samlet 24 medisinstudenter til å holde foredragene og undervise i alle deler av anatomien for sykepleierstudenter som strakk seg over totalt 82 timer! Over 750 var påmeldt og det ble en megasuksess!

Banner til lokallaget i Førdes nasjonale anatomiundervisning
Banner til det digitale arrangementet med nasjonal undervisning i anatomi, fysiologi og biokjemi. Arrangert av NSF Student Førde

Hørtes dette kult ut? Kanskje dette er noe du ønsker å bli med på? Da kan du og engasjere deg!

Alle sykepleierstudenter som er medlem av Norsk Sykepleierforbund, kan engasjere seg. Enten ved å delta i et av NSF Students lokallag på ditt campus eller stille til valg.

Hvis du følger linken under, ser du en oversikt over alle lokallag vi har og kontaktinformasjon slik at du kan bli med!

Still til verv

Hvert år i mars åpnes det for å stille til verv i NSF Student og man kan stille til følgende verv:

  • Representerer studentmedlemmene i ditt fylke, inn i NSF sitt fylkesstyre. Vervet varer i 1 år.

  • Sitter i det sentrale studentstyret til NSF. Medlemmene blir valgt av NSF Students årsmøte som gjennomføres i juni. Vervet varer i 1 år.

  • Sitter i det sentrale studentstyret til NSF og er formelt sett studentleders stedfortreder. Nestledervervet er et politisk verv på heltid, som betyr at det er jobben din i ett år. Nestleder blir valgt av NSF Students årsmøte som gjennomføres i juni. Vervet varer i 1 år.

  • Lederen av det sentrale studentstyret til NSF. Ledervervet er også et politisk verv på heltid, som betyr at det er jobben din i ett år. Leder blir valgt av NSF Students årsmøte som gjennomføres i juni. Vervet varer i 1 år.

NSF Students høstkonferanse 2021

I tillegg samlet vi alle våre engasjerte til en opplæringskonferanse 30. september – 3. oktober til NSF Students Høstkonferanse! Dette er en av tre årlige samlinger med opplæring for våre engasjerte. Her fikk de opplæring i hva deres verv innebærer, hva de kan gjøre i vervet sitt, hvordan vi kan påvirke lokalt og nasjonalt samt mye teambuilding og sosiale aktiviteter.

Speed-friending under NSF Students høstkonferanse
Speed-friending ved starten av høstkonferansen
Debatttrening under NSF Students høstkonferanse 2021
De engasjerte fikk også debattrening
Strikking under NSF Students høstkonferanse 2021
Strikking var en populær aktivitet!
NSF Students høstkonferanse 2021
Gode diskusjoner fant sted hele helgen.
Klare for teambuilding under NSF Students høstkonferanse 2021
Her er gjengen klare for teambuilding og ordtaket "finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær" gjaldt i høyeste grad her. Humøret var upåklagelig til tross for kaldt og vått vær!