Nyhetsarkiv

NSF best på omdømme - igjen

Befolkningen har talt: for tredje året på rad scorer Norsk Sykepleierforbund høyest av alle norske arbeidslivsorganisasjoner i Ipsos profilundersøkelse. 

Regjeringen underfinansierer pasientene

- Flere eldre, behov for mer avansert helsehjelp og raskere utskriving fra sykehus, det er virkeligheten. Regjeringen må nå slutte med underfinansiering og gi folket de helsetjenestene de har behov for, sier forbundsleder i Norsk Sykepleierforbund, Eli Gunhild By i en kommentar til årets statsbudsjett.

Ønsker styrket samarbeid

- Vi ønsker å styrke vårt samarbeid med pasient- og brukerorganisasjonene. Disse organisasjonene er naturlige samarbeidspartnere for Norsk Sykepleierforbund (NSF), sier forbundsleder Eli Gunhild By.

Podcast: Når livsdøren lukkes

Velkommen til episode 10 av Sykepleieprat. I denne episoden kan du lytte til tre samtaler om alvorlig, uhelbredelig sykdom.

– Ta i bruk hele verktøykassa

Sykepleiermangelen i kommunene oppleves som større enn noen gang hos de som skal ansette sykepleiere. – Det er bra at KS tar sykepleiermangelen på alvor, slik at vi i fellesskap kan drøfte løsninger, sier forbundsleder Eli Gunhild By.  

Kommunene blir sentrale i palliativ omsorg

Kommunene må rustes til å gi pasienter med behov for palliativ omsorg behandling hjemme. Norsk Sykepleierforbund har gitt innspill til Helse- og omsorgsdepartementets arbeid med en ny stortingsmelding om palliasjon. 

Norsk Sykepleierforbund har bursdag

For 107 år siden møttes 44 sykepleiersker i Kristiania og stiftet Norsk Sykepleierskeforbund, som i 1949 ble Norsk Sykepleierforbund.

Bli bøssebærer for TV-aksjonen

Bli med å gi en mulighet til kvinner for å skape et bedre liv for seg selv og sin familie. Bli bøssebærer for TV-aksjonen søndag 20. oktober.

Ett år igjen til Sykepleierkongressen 2020

Bli med på Norges største og viktigste fagsamling for sykepleiere, 23.-24. september 2020.

700 helsesykepleiere samlet i Bodø

Helsesykepleierkongressen er i gang. Med over 700 deltagere er dette det største arrangementet som har vært i Bodø.