Geriatri og demens

Faggruppe for geriatri og demens

Bli medlem?
Nå gratis for bachelorstudenter
Send sms med kodeord GERIATRI til 02409

Siste nyheter fra Geriatri og demens

Landskonferansen 2019

NSF FGDs landskonferanse ble gjennomført 04. - 05 april på Thon hotell Opera i Oslo. Året tema var "Personer med demens - menneske eller diagnose... Hvilket fokus har vi??" Her finner man foiler fra de forskjellige foreleserne som var med.

Motiverende fordrag om "aktive eldre" i rådhuset i Bergen

Politikerne i Bergen var med på allsang under foredraget om «aktive eldre» som sykepleier Tor Engevik og styrkeløfter Unni Olsen på 73 år holdt i rådhuset i Bergen i dag.

For mange er sykehjemmet siste stasjon. Da burde det i det minste være fest på perrongen.

Sykepleier Tor Engevik og norgesmester i styrkeløft Unni Olsen på 73 år vil takke alle de langt over 1000 dedikerte sykepleierstudentene og titalls høyskole- og universitetslektorene som vi har truffet på vår Norgesturné for å få økt fokus på eldrehelse. På syvende og siste stopp i vår januarturné var vi den 30. januar i Stavanger og traff 280 dedikerte sykepleierstudenter.

Landsturne' med fokus på aktivitet og eldrehelse besøker Norges sørligste universitet i Grimstad

Sykepleier Tor Engevik og norgesmester i styrkeløft Unni Olsen på 73 år forsetter sin Norgesturné for å få økt fokus på eldrehelse. Den 16. januar hadde vi foredrag i Hammerfest, verdens nordligste universitetsby, mens vi den 23. januar har beveget oss 2000 km sørover til universitetet i Agder, Norges sørligste universitet. Ved UiA, Campus Grimstad holdt vi foredraget vårt: «aktive eldre - en levende alderdom med styrketrening og fysisk aktivitet som medisin», for engasjerte og hyggelige sykepleierstudenter og lærere. 

Verdens nordligste universitet har fokus på eldreomsorg

Sykepleier Tor Engevik og norgesmester i styrkeløft Unni Olsen på 73 år forsetter sin Norgesturné for å få økt fokus på eldrehelse. Den 16 januar landet vi i Hammerfest og holdt foredraget «aktive eldre - en levende alderdom med styrketrening og fysisk aktivitet som medisin», for sykepleierstudentene på verdens nordligste universitet.

Er geriatri fremtidens medisinske hovedfag?

Sykepleier og leder i NSF’s faggruppe for geriatri og demens Tor Engevik, fortsetter på sin landsturne sammen med norgesmester i styrkeløft 73 åringen Unni Olsen. Vi reiste den 14. januar til sykepleierutdanningen ved høyskolen i Molde for å få økt fokus på eldrehelse og eldreomsorg.