Geriatri og demens

Faggruppe for geriatri og demens

Bli medlem?
Nå gratis for bachelorstudenter
Send sms med kodeord GERIATRI til 02409

Siste nyheter fra Geriatri og demens

NSF FGDs Landskonferanse 2020 utsatt til april 2021

Det er med stor beklagelse at NSFs faggruppe i geriatri og demens på grunn av nåværende situasjon med et eskalerende utbrudd av koronavirus velger å utsette vår konferanse i Trondheim til neste år. Vi ber om forståelse for dette. Dere som er påmeldte vil få eller har allerede fått tilsendt en mail med informasjon. Vi satser på at alle deltakere ønsker å komme til vår konferanse i 2021.

 

 

Utdanningsstipend våren 2019

Nå er tildeling av vårens utdanningsstipen avgjort. Vi gratulerer Marianne Morland, Trine Guldbrandsen og Marit Bjerkli med stipend.

"Leve hele livet" Inspirasjonskonferanse for Østfold og Akershus

Det var mange gode foredragsholdere når utviklingssenteret i Østfold arrangerte en fantastisk todagers konferanse med over 170 deltagere i Sarpsborg den 27. mai 2019

Motiverende fordrag om "aktive eldre" i rådhuset i Bergen

Politikerne i Bergen var med på allsang under foredraget om «aktive eldre» som sykepleier Tor Engevik og styrkeløfter Unni Olsen på 73 år holdt i rådhuset i Bergen i dag.

For mange er sykehjemmet siste stasjon. Da burde det i det minste være fest på perrongen.

Sykepleier Tor Engevik og norgesmester i styrkeløft Unni Olsen på 73 år vil takke alle de langt over 1000 dedikerte sykepleierstudentene og titalls høyskole- og universitetslektorene som vi har truffet på vår Norgesturné for å få økt fokus på eldrehelse. På syvende og siste stopp i vår januarturné var vi den 30. januar i Stavanger og traff 280 dedikerte sykepleierstudenter.

Beboer på 93 år laget stor og flott modell av Betanien sykehjem

Tidligere i desember fikk faggrupppeleder Tor Engevik være med på avdukingen av den fantastisk flotte modellen av Betanien i nøyaktige mål som beboer Arne Ludvigsen på 93 år har laget.