Påskehilsen fra fylkesledelsen

Fylkesledelse i Oslo nestleder Ragnhild Nyhagen og Fylkesleder Bård Eirik Ruud

Fylkesnestleder Ragnhild Nyhagen og fylkesleder Bård Eirik Ruud

På fylkeskontoret er vi i full gang med å forberede oss til "vårens vakreste eventyr", nemlig lønnsoppgjøret som braker løs like over påske.

De ulike tariffområdene har forhandlinger til ulike tidspunkt og vi skal holde dere oppdatert så godt vi kan når ting begynner å skje. Mer informasjon om tariffoppgjør finnes også på nettsidene våre: https://www.nsf.no/nyheter/lonn-og-tariff/lonnsoppgjoret-pa-1-2-3

Våren byr på spennende aktiviteter som du kan føre opp i kalenderen med stor skrift:

Utdanningspolitisk debattmøte 15. april på Litteraturhuset

Vi belyser utfordringene i sykepleierutdanningene og spør representanter for utdanningene og helsetjenestene om hva som skal til for å ivareta rekruttering og kvalitet i utdanningen. Stortingspolitikerne får fortelle hvilke ambisjoner de har for framtida til sykepleierutdanningen og utviklingen av sykepleierfaget. Dette er et åpent arrangement med mulighet for sosialisering i kafeen etter arrangementet, så ta gjerne med interesserte som ikke er medlemmer!

1. mai

Vi markerer arbeidernes dag og håper å være mange i toget med trommekorpset som leder oss an. Arrangementet starter på Youngstorget kl 11.45, med togavgang kl 12.50. Vi går sammen fra Tollbugata 22 kl 11.30. Ta med familie og venner og bli med!

Jordmordagen

Vi feirer den internasjonale jordmordagen! Siden selve dagen 5. mai er på en søndag vil fylkesledelse og hovedtillitsvalgte reise på besøk til noen av våre jordmormedlemmer på fredag 3. mai, for en hyggelig markering i anledning dagen.

Sykepleierdagen

Den internasjonale sykepleierdagen feires på Florence Nightingdales fødselsdag den 12. mai. NSF Oslo markerer i år dagen med arrangement i Oslo Rådhus den 7. mai fra kl 09.00-15.30. Arrangementet er gratis og åpent for alle medlemmer. Påmelding og program på nettsiden. Denne dagen arrangerer vi også posterutstilling, som vi har sendt ut egen informasjon om tidligere: https://www.nsf.no/fylke/oslo/nyheter/invitasjon-til-presentere-poster-pa-den-internasjonale-sykepleierdagen-2024 Vi vil gjerne ha postere fra et mangfold av prosjekter for å vise bredden i hva sykepleiere jobber med.

Du finner mer informasjon om arrangementene på nettsiden og Facebook-siden vår. Til slutt vil vi minne om at vi i fylkesstyret er her for deg. Alle medlemmer har anledning til å fremme saker til fylkesstyret og det er også anledning til å overvære møtene. I starten av hvert møte har vi en åpen halvtime, der medlemmer kan presentere saker de er opptatt av for fylkesstyret. Møtetider og sakslister finnes på nettsidene våre. Ta gjerne kontakt med oss på oslo@nsf.no hvis du har saker du mener vi bør jobbe med!

Riktig god påske fra Bård og Ragnhild

Påskeegg