Takk, Violetta!

Aud Hølland Riise, Anne Selsvik, Torbjørg H. Hagestad og Violetta Henriksen

Bak fra venstre fylkesleder Aud Hølland Riise, Anne Selsvik og Torbjørg Hoslemo Hagestad, begge HTV for NSF i Sandnes kommune og foran Violetta Henriksen

Fylkesleder Aud Hølland Riise og rådgiver Silje Anfinsen var invitert til en hyggelig markering, sammen med tillitsvalgte for NSF i Sandnes kommune. Fylkesleder benyttet anledningen til å si noen velvalgte ord til den ferske pensjonisten, og Violetta holdt også en fin tale til sine kolleger.

Violetta startet sin karriere som tillitsvalgt i 1995 ved Haukåstunet sykehjem i Stavanger kommune, her var hun i vervet til 1999. Hun tok videreutdanning i geriatri mellom 2001 og 2003, og når Byhagen bo- og aktivitetssenter i Sandnes kommune åpnet i 2005 begynte hun å jobbe der som geriatrisk sykepleier. I 2006 ble hun tillitsvalgt, og det har hun vært siden.

Det er ikke få medlemmer og tillitsvalgtkolleger som har nytt godt av Violettas engasjement og kunnskap. Hun har hatt 7 ulike hovedtillitsvalgte i denne perioden, og samtlige har hatt god støtte i henne. Violetta har også vært engasjert på fylkesnivå, hun har vært medlem i nominasjonskomiteen, deltatt på fylkesmøter som delegat, men også i tellekomiteen, hun har vært delegat på NSFs landsmøte og ikke minst vært med i NSFs forhandlingsutvalg i kommunen. Hun har bidratt til at medlemmer har fått god lønnsutvikling i lokale forhandlinger, og hun har også jobbet for gode arbeidstidsordninger og turnuser.

Fra 1. mars har Violetta vært pensjonist, men hun kommer nok ikke til å hvile på laurbærene. Hun er samfunnsengasjert som få og vil fortsette å være aktiv på ulike arenaer.

NSF Rogaland takker for godt samarbeid ønsker henne lykke til!