Planlagt og faktisk bemanning 2023

Planlagt og faktisk bemanning Troms og Finnmark

Uke 10 og 11

Årets kartlegging blir som tidligere i uke 10 og 11. Vi skal ha kartlegging i kommunesektoren i sykehjem, helsehus, hjemmesykepleie og døgnbemannede boliger (ikke PU).

Hva skal vi kartlegge?

I år er det sjette året at bemanningskartleggingen gjøres på landsbasis. I 2021 var første gang NSF Troms og Finnmark gjennomførte undersøkelsen planlagt og faktisk bemanning som ett fylke. Kartleggingen viser hvor stor del av de planlagte vaktene sykepleierne faktisk går og synligjør eventuelle avvik og om sykepleiere blir erstattet av annet personell.

Vi har sendt ut informasjonsbrev til alle kommunene med forklaring om hvorfor vi har denne kartleggingen.

Årlig kartlegging

I 2022 var det 17 kommuner og 72 avdelinger som deltok i kartleggingen i Troms og Finnmark. I år vil vi gjennomføre to Teamsopplæringer for HTV og TV som ønsker å få informasjon og opplæring om planlagt og faktisk bemanning. Teamsopplæringen blir 21. og 23. februar fra klokken 13.30 til 15.00 begge dager (det er samme opplæring begge dager).

Vi har behov for hjelp av tillitsvalgte

For å få gjennomført kartleggingen av planlagt og faktisk bemanning er vi avhengig av at tillitsvalgte deltar. Seniorrådgiver Lee Jacqueline H. Douse og nestleder Mari-Ann Benonisen er kontaktpersoner. Har du spørsmål til undersøkelsen er det bare å ta kontakt med en av de på telefon eller e-post.

Du som deltar, blir med i trekningen av fem premier som NSF Troms og Finnmark sender fra fylkeskontoret. I tillegg har NSF sentralt egne premier.