Rogaland

NSF Rogaland

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

Vanlige spørsmål om ferie

NSF Rogaland får hvert år en rekke henvendelser om ferie. Her har vi samlet noen av dem og bevarer dem på en måte som forhåpentligvis er til hjelp for våre lesere.

Noe du lurer på?

Kan arbeidsgiver pålegge meg hjemmevakt?  Har jeg krav på overtidsbetaling hvis jeg frivillig påtar meg en ekstravakt? Har jeg rett på sykepenger på ekstravakter?  Kan arbeidsgiver endre avtalt tidspunkt for ferie? Disse, og mange flere spørsmål kan du som NSF-medlem lett få svar på med et par tastetrykk

Takk for innsatsen, Hege - og velkommen, Ellen!

Gårsdagens fylkesstyremøte var Hege Bjergas siste som fylkesstyrerepresentant. Hun overlot stafettpinnen til en mer enn klar Ellen Fyljesvoll.

Sykepleierkrisen – et resultat av villet politikk?

Ferske tall fra både SSB og NAV bekrefter det Norsk Sykepleierforbund (NSF) har gitt beskjed om gjennom flere år. I like mange år har vi kommet med forslag på tiltak som kan redusere sykepleiermangelen. Og i like mange år har vi hørt at våre forslag har vært for kostnadskrevende eller at spørsmål om bl.a lønn må overlates til partene.

Fagkafé om sol, hud og beskyttelse.

Er du NSF-medlem og ønsker å lære mer om hvordan solen påvirker din og pasientenes hud? Og hvordan beskytte mot solens uheldige virkninger? Kryss av 27.mai kl.18.30 i din kalender!