Rogaland

NSF Rogaland

Siste nyheter fra Rogaland

Årets sykepleier og årets sykepleierleder i Rogaland 2018 - hvem foreslår du?

Arbeider du sammen med årets sykepleier eller årets sykepleierleder? NSF Rogaland har nå åpnet for forslag fra medlemmer som mener at akkurat de er så heldige å få jobbe sammen med en framifrå dyktig sykepleier eller sykepleierleder.

Foreslå kandidater til NSF Rogalands delegasjon - LM2019

Å være delegat på NSFs landsmøte er et privilegium som alle medlemmene i fylket kan oppleve. Det forutsetter at du har sag deg villig og noen har foreslått ditt kandidatur innen 28. januar 2019 – og at du får så mange stemmer under fylkesmøtet to måneder senere at du blir en av NSF Rogalands 12 delegater.

Svangre kvinner til besvær?

Det er budsjett-tider i kommune-Norge og det er mange gode krefter som ønsker oppmerksomhet og bevilgninger omkring sine saker. En av de største utfordringene er at for noen av dem vil resultatet av budsjettforhandlingene vise seg først om 15-20 år.

Sauda: Protester mot budsjettkutt førte fram

Når kommunepolitikerne hadde foreslått et nytt kutt på 1,6 millioner kroner og nedleggelse av fem korttidsplasser i Sauda mobiliserte medlemmene i NSF, Delta og Fagforbundet.  Kronikker ble skrevet, konsekvenser ble synliggjort, møter ble avholdt og i dag ble politikere på vei til kommunestyremøte møtt av flere titalls ansatte som holdt en stille demonstrasjon.

Finnøy + Rennesøy + Stavanger = Nye NSF Stavanger

Kommunesammenslåing får konsekvenser også for Norsk Sykepleierforbunds medlemmer i de berørte kommunene. Tre HTV-områder skal bli ett fra 1.1.2020. De hovedtillitsvalgte i Finnøy, Rennesøy og Stavanger har jevnlige møter seg imellom for å planlegge hvordan de skal sørge for at medlemmene får et minst like godt tilbud som de har i dag.

Flott oppslutning om julemøte for pensjonister

Når NSF Rogaland inviterer sine pensjonistmedlemmer til julemøte går det ikke lang tid før påmeldingslistene er fulltegnet. I dag fikk rundt 170 av dem en flott dag med foredrag av Wenche Frogn Selægg, utdeling av hedersnåler og en musikalsk avslutning som gav dem den rette julestemningen.

Til minne om Tove Martha Hovda Callaghan.

Lørdag 24. november mottok vi den triste beskjeden at vår flotte foretakstillitsvalgt i Helse Fonna Tove Martha Hovda Callaghan var død. En solstråle, med omtanke og varme for alle sine medmennesker var gått bort etter kort tids sykeleie.