Rogaland

NSF Rogaland

Kjære medlemmer, tillitsvalgte og samarbeidspartnere. I disse tider velger også NSF Rogaland å jobbe hjemmefra som mange andre. Men dere treffer oss på epost og telefon.

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

Neste sommer!

deLillos har en av de flotteste sommersanger jeg hører. Den handler om at alt skal bli bedre neste sommer.... 

Refleksjon - sykepleiernes vei til klokskap

Kristin Bie er tidligere høgskolelektor ved helsefagutdanningene i det som tidligere var Høgskolen i Stord/Haugesund. I dag jobber hun som fagkonsulent ved Utviklingssenter for helse- og omsorgstjenester (USHT) i Helse Fonna-kommunene.  Hun har skrevet flere bøker om refleksjon, og NSF Lokalen har bedt henne beskrive innholdet i sin siste bok, «Refleksjon, sykepleierens vei til klokskap». Bie tok utfordringen på strak arm

 

Truls og Brage er studentenes stemmer i NSF Rogaland

NSF Lokalen har møtt de to som er de eneste som er valgt inn i det som skal være NSF Rogaland nye fylkesstyre. Det er NSF student som har valgt at Truls Aamodt og Brage Mellingen Larsen skal være deres stemmer inn i det nye fylkesstyret.

Leder - og jobbet dag og natt under pandemien?

Å være leder i en såkalt særlig selvstendig eller ledende stilling kan innebære at du er fratatt rett til kompensasjon ved det som blir definert som overtidsarbeid i "ikke-ledende"-stillinger. Hvis du har fått tilbud om en lederstilling, og før du takker ja og signerer, bør du lese arbeidsavtalen nøye. Det er rådet fra seniorrådgiver og jurist Stina Gustafsson.

Sykepleie under press i utdanning og forskning

Margareth Kristoffersen og Marianne Storm fra Helsevitenskapelige fakultet ved UiS oppfordrer i Aftenbladet fredag 3/7 til synliggjøring av sykepleie og sykepleieforskning i den fremtidige satsingen på helse og velferd.  Bakgrunnen er bl.a at om mindre enn 10 år vil over halvparten av de som i dag underviser ved sykepleierutdanningen være 67 år eller eldre.

Kari Kaldestad blir ny HTV for NSFs medlemmer ved UiS

31.juli takker Marianne Storm av etter syv år som hovedtillitsvalgt for NSFs over 80 medlemmer ved Universitet i Stavanger (UiS). Klar til å ta imot stafettpinnen er Kari Kaldestad