Rogaland

NSF Rogaland

Siste nyheter fra Rogaland

Årets sykepleierleder – Hilde Frafjord

I dag har fylkesleder på vegne av fylkesstyret vært på Stavanger legevakt for å hylle og dele ut pris til Hilde Frafjord som året sykepleierleder. Hilde er en travel dame, men takket være god dialog med personer rundt henne klarte vi å finne en dag hvor Hilde var tilgjengelig. Dette var en overraskelse, Hilde visste ikke at vi kom for å overrekke prisen til henne.

Når du må stå i det.... - gratis fagdag om sykepleieren og pårørende for alle medlemmer i Rogaland.

Ivaretagelse av pårørende ved alvorlig sykdom og etter dødsfall kan oppleves utforderende for sykepleiere, både profesjonelt og personlig. Nå inviterer NSF Rogaland i samarbeid med NSF Student Stavanger til gratis fagdag for alle medlemmer med kunnskap, refleksjon og personlige historier over temaet.

Meld fra hvor du er!

Står du oppført på riktig medlemsliste?

Har du skiftet navn, byttet arbeidssted eller har du flyttet?
Husk at du selv er ansvarlig for å melde endringer til NSF!

Du trenger ikke komme likevel......

Hva er mine rettigheter hvis arbeidsgiver avlyser en avtalt ekstravakt vi har avtalt? Situasjonen er ikke ukjent for mange av NSF Rogalands medlemmer, og i denne artikkelen redegjør vår seniorrådgiver og jurist for relevante bestemmelser rundt temaet.

 

 

Sykepleierlønn til besvær?

Formannskapet i Haugesund vedtok nylig at kommunens sykepleiere ikke skulle få dårligere betalt enn sykepleiere i Karmøy. Et godt og helt påkrevd tiltak, men det bekymrer fylkeslederen at frykten for å være lønnsledende gjør at Haugesund ikke påtar seg rollen som foregangskommune på Haugalandet

Velkommen til gratis fagkafeer i Stavanger og Haugesund

Når NSF Rogalands komite for fagkafeer inviterer til nye gratis fagkafeer i Stavanger og Haugesund er det arbeidstid, de forskjellige F-dagene og arbeid på røde dager som er tema.