Rogaland

NSF Rogaland

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

Kandidater til nominasjonskomiteen!

I mars 2020 er det igjen valg i NSF. Det skal velges leder, nestleder og medlemmer til fylkesstyret. For å få gjennomført disse valgene er vi avhengig av en nominasjonskomite som kan nominerte foreslåtte kandidater - meld deg til tjeneste!

Jobber du sammen med årets sykepleier eller årets sykepleierleder?

Arbeider du sammen med årets sykepleier eller årets sykepleierleder? NSF Rogaland har nå åpnet for forslag fra medlemmer som mener at akkurat de er så heldige å få jobbe sammen med en framifrå dyktig sykepleier eller sykepleierleder.

Klar for landsmøte!

Denne uken har NSF Rogalands delegasjon til NSFs landsmøte i november vært samlet for å drøfte landsmøtesakene og for å bli bedre kjent med kandidatene som stillier til valg som forbundsleder

NSF i Sandnes ber kommunen ta grep

I en artikkel i gårsdagens Sandnesposten uttrykker NSFs tillitsvalgte i Sandnes bekymring. De frykter at lite konkurransedyktige lønn vil føre til at færre sykepleiere velger Sandnes som arbeidsgiver. Nå ber de kommunen ta grep.

Bli med, da vel!

Søndag er det duket får årets viktigste tur for fylkesleder Nina Horpestad i NSF Rogaland - og alle andre bøssebærere som samler inn penger til TV-aksjonen "I år er det hennes tur". NSF bidrar med en krone pr. medlem - og oppfordrer alle som ikke er bøssebærere til å bidra gjennom lommeboken

Susanne Borre valgt til hovedtillitsvalgt i nye Stavanger

For noen uker siden valgte NSF-medlemmene i Stavanger, Rennesøy og Finnøy Margrethe Reianes som hovedtillitsvalgt (HTV) med fullt frikjøp. Denne uken har de valgt hvem som skal inneha det andre HTV-vervet. Det ble Susanne Borre og NSF Rogaland gratulerer!

Store forskjeller i sykepleierlønn i Rogaland

NSF Rogaland innhenter årlig oversikt over lokale garantilønninger for sykepleiere i fylket, det vil si hvilket lønnstilbud sykepleiere tilbys uavhengig av om de stiller lønnskrav eller ei. Nå er årets oversikt klar – og den viser forskjeller i hundretusenkronersklassen.