Rogaland

NSF Rogaland

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

God påske, NSF-medlemmer i Rogaland!

NSF Rogaland vil med dette ønske alle sine medlemmer og andre besøkende på vår hjemmeside en riktig god påske!  Fylkeskotoret holder stengt fra kl.12.00 onsdag 17.april til kl. 08.00 tirsdag 22.april.

Bli med tett på - gratis fagkonferanse!

NSF Rogaland og NSF Student Stavanger inviterer sine medlemmer til gratis fagkonferanse på Radisson Blu Atlantic mandag 13. mai. Konferansen har tittelen "Tett på" og byr på et program som spenner fra etikk til seksuell helse og åpen dag på lukka avdeling.

Sykepleier - tidenes multiverktøy?

Hva er et multiverktøy? Jo, det er et verktøy som gjør mange forskjellige ting. Det er et verktøy som sliper, kutter, pusser og er geniale til små spesialjobber. Kort sagt, multiverktøy kan brukes til nesten alt. Kan sykepleier sammenliknes med multiverktøy, er vi egentlig så langt unna og hvor er vi egentlig på vei?

Nyfødte og barselkvinner - en glede til besvær?

I en kronikk i Stavanger Aftenblad lørdag kommenterer fylkesleder i NSF Rogaland det faktum at barselkvinner fra Stavangerregionen kommer særskilt dårlig ut når det gjelder oppfølging fra spseialisthelsetjenesten og jordmor før og etter fødsel.

Tenk annerledes!

Scenarioet er sikkert kjent for de fleste: Avdelingsleder sitter med vaktlistene, men permisjoner, sykdomsforfall og ledighet i stillinger innebærer at det mangler sykepleiere på morgendagens aftenvakt. Hvordan kan da arbeidsgiver sørge for at bemanningen er faglig forsvarlig og i henhold til arbeidsplanen?

Dette er Årets sykepleier og årets sykepleierleder i Rogaland!

Fylkesstyret i Norsk Sykepleierforbund Rogaland  har kåret årets sykepleier og sykepleierleder i Rogaland 2018.

Bindingstidsavtale - «ka e det viktigt at eg tenke på då?»

Fylkeskontoret i Rogaland får ofte henvendelser om såkalte bindingstidsavtaler. Medlemmene ønsker eksempelvis råd og veiledning om de bør inngå en forelagt bindingstidsavtale, de har spørsmål om tolkning av innholdet i avtalen, eller hvilke konsekvenser det kan få hvis de ønsker å slutte før utdannelsen er fullført eller den avtalte bindingstiden er utløpt.