Rogaland

NSF Rogaland

Kjære medlemmer, tillitsvalgte og samarbeidspartnere. I disse tider velger også NSF Rogaland å jobbe hjemmefra som mange andre. Men dere treffer oss på epost og telefon.

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

Neste sommer!

deLillos har en av de flotteste sommersanger jeg hører. Den handler om at alt skal bli bedre neste sommer.... 

Hanne fra Lund er årets sykepleier i Rogaland!

Det er ikke vanlig at sykepleiere ved sykehjem foreslår en kollega i hjemmetjenesten som kandidat til prisen som årets sykepleier. Men så er da Hanne B. Eidsheim ifølge forslagsstillerne en sykepleier utenom det vanlige.

Vern om arbeidstiden - også i koronatiden!

I dag feirer vi den internasjonale arbeiderdagen. Mange pleier å tilbringe 1. mai dagen i tog eller ved å samle seg på ulike steder for å markere dagen. En dag som har sitt opphav i en kamp om arbeidstid. I år blir det annerledes, men grunnlaget for at dagen skal markeres er kanskje mer aktuell enn noen gang før.

Nyutdannet sykepleier våren 2020 - hva skjer med autorisasjonen?

I disse dager er det mange tredjeårsstudenter som skal ut i sin første sykepleierjobb. I år er Norge i en spesiell situasjon på grunn av koronautbruddet. Hva da når du som tredjeårsstudent skal ut å søke tjeneste eller har jobb som helsearbeider?

Flere vil ta sykepleierutdanningen i Rogaland

Det er alltid spenning knyttet til presentasjonen fra Samordna opptak. Er det vekst eller nedgang i søknad til sykepleierutdanningen? Hvordan ser det ut for Rogalands vedkommende? Hvor mange primærsøkere er det for hver studieplass? I dag kom tallene.

Du trenger ikke komme likevel - når arbeidsgiver avbestiller avtalt vakt

Har du opplevd å ha gjort avtale om en ekstravakt, og så ringer arbeidsgiver og sier at de ikke har bruk for deg likevel? Her kan du lese mer om hvilke rettigheter du som arbeidstaker kan ha i slike tilfeller.