Rogaland

NSF Rogaland

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

Dette er Årets sykepleier og årets sykepleierleder i Rogaland!

Fylkesstyret i Norsk Sykepleierforbund Rogaland  har kåret årets sykepleier og sykepleierleder i Rogaland 2018.

Bindingstidsavtale - «ka e det viktigt at eg tenke på då?»

Fylkeskontoret i Rogaland får ofte henvendelser om såkalte bindingstidsavtaler. Medlemmene ønsker eksempelvis råd og veiledning om de bør inngå en forelagt bindingstidsavtale, de har spørsmål om tolkning av innholdet i avtalen, eller hvilke konsekvenser det kan få hvis de ønsker å slutte før utdannelsen er fullført eller den avtalte bindingstiden er utløpt.

Nina Budal: Trygge tillitsvalgte er jobb nr 1!

For de tillitsvalgte i NSF Helse Fonna ble høsten i fjor en tung tid.  Foretakstillitsvalgte Tove Martha Hovda Callaghan døde etter kort tids sykeleie. Måten hun levde ut sine roller på, enten de var som sykepleier, kollega, medmenneske eller venn bidro til at hun etterlot seg stor sorg og mange tomrom. Et av disse tomrommene var rollen som foretakstillitsvalgt for over 1000 NSF-medlemmer. Nina Budal tok utfordringen og ble ny foretakstillitsvalgt.

Dette er NSF Rogalands landsmøtedelegasjon!

Torsdag valgte NSF Rogalands fylkesmøte hvilke 12 medlemmer som skal være utgjøre NSF Rogalands delegasjon til Landsmøtet 2019.  Vi gratulerer delegatene som ble valgt og ønsker delegasjonen lykke til med det viktige arbeidet!

Er du privatansatt og ønsker tariffavtale? Slik går du fram.

NSF mener at vi får et bedre arbeidsliv når rettigheter som arbeidstid, minstelønn, AFP, ferie og lønn under sykdom, svangerskap og fødsel er regulert av tariffavtaler. Flere av våre privatansatte er uten et slikt sikkerhetsnett. Det trenger ikke være slik