Rogaland

NSF Rogaland

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

God påske, NSF-medlemmer i Rogaland!

NSF Rogaland vil med dette ønske alle sine medlemmer og andre besøkende på vår hjemmeside en riktig god påske!  Fylkeskotoret holder stengt fra kl.12.00 onsdag 17.april til kl. 08.00 tirsdag 22.april.

Bli med tett på - gratis fagkonferanse!

NSF Rogaland og NSF Student Stavanger inviterer sine medlemmer til gratis fagkonferanse på Radisson Blu Atlantic mandag 13. mai. Konferansen har tittelen "Tett på" og byr på et program som spenner fra etikk til seksuell helse og åpen dag på lukka avdeling.

Ny kommune – nye muligheter

Onsdag 9. januar var en historisk dag. For første gang hadde NSF i kommunene Finnøy, Rennesøy og Stavanger felles medlemsmøte. 

Stavanger DPS med fokus på ernæring og aktivitet.

Ved Stavanger DPS har de i en årrekke hatt et særskilt fokus sammenhengen mellom psykisk helse og somatisk sykdom. Etablering av gode ernærings- og aktivitetsvaner gir bedre psykisk helse - som igjen forebygger livsstilssykdommer.

Årets sykepleier og årets sykepleierleder i Rogaland 2018 - hvem foreslår du?

Arbeider du sammen med årets sykepleier eller årets sykepleierleder? NSF Rogaland har nå åpnet for forslag fra medlemmer som mener at akkurat de er så heldige å få jobbe sammen med en framifrå dyktig sykepleier eller sykepleierleder.

Svangre kvinner til besvær?

Det er budsjett-tider i kommune-Norge og det er mange gode krefter som ønsker oppmerksomhet og bevilgninger omkring sine saker. En av de største utfordringene er at for noen av dem vil resultatet av budsjettforhandlingene vise seg først om 15-20 år.

Sauda: Protester mot budsjettkutt førte fram

Når kommunepolitikerne hadde foreslått et nytt kutt på 1,6 millioner kroner og nedleggelse av fem korttidsplasser i Sauda mobiliserte medlemmene i NSF, Delta og Fagforbundet.  Kronikker ble skrevet, konsekvenser ble synliggjort, møter ble avholdt og i dag ble politikere på vei til kommunestyremøte møtt av flere titalls ansatte som holdt en stille demonstrasjon.