Rogaland

NSF Rogaland

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

Spennende konferanse for sykepleierledere i Rogaland

Er du sykepleierleder og NSF-medlem bør du krysse av for 17. mars i kalenderen din. Da inviterer NSF Rogaland i samarbeid med lokal faggruppe for sykepleierledere til heldagskonferanse med to svært aktuelle foredrag.

Diskriminert på jobb?

Eg va på jobbintervju og det gjekk bra -  heilt te eg sa eg va gravid…

I artikkelen ser seniorrådgiver og jurist Stina Gustafsson nærmere på bestemmelser i likestillings- og disrimineringslovverket som kan være aktuelle for sykepleiere - og da særlig med fokus på intervju, ansettelse og tilrettelegging.

Dette er NSF Rogalands nominasjonskomité

I dag har NSF Rogalands foretaks- og hovedtillitsvalgte valgt nominasjonskomité for fylkesmøtet 2020. Nominasjonskomiteen skal bl.a innstille til valg på fylkesleder, nestleder og fylkesstyremedlemmer for NSF Rogalands fylkesstyre 2020-2023.

Sykepleierstudenter tilbys gratis medlemskap i faggruppe.

NSFs faggruppe for geriatri og demens mener sykepleierstudenter bør få kjennskap til fagfeltet geriatri og demens så tidlig som mulig. De tilbyr derfor gratis medlemsskap i faggruppen - noe som bl.a innebærer at studentene får tilsendt fagtidsskriftet "Geriatrisk sykepleie" tre ganger i året.

Hjemmevakter - er det lov?

Det går ikke en sommer eller høytid uten at fylkeskontoret får spørsmål fra medlemmer, tillitsvalgte og arbeidsgivere om bruk av det som formelt heter «beredskapsvakter utenfor arbeidsstedet», men som i dagligtale ofte omtales som hjemmevakter. Ikke alle vet at skal sykepleierne ha hjemmevakter i tillegg til sin avtalte arbeidstid, krever det skriftlig avtale med tillitsvalgte.

Jobber du sammen med årets sykepleier eller årets sykepleierleder?

Arbeider du sammen med årets sykepleier eller årets sykepleierleder? NSF Rogaland har nå åpnet for forslag fra medlemmer som mener at akkurat de er så heldige å få jobbe sammen med en framifrå dyktig sykepleier eller sykepleierleder.