Rogaland

NSF Rogaland

Siste nyheter fra Rogaland

Er turnusen din forsvarlighetsvurdert?

Visste du at om du arbeider turnus skal arbeidstiden din ha gjennomgått en forsvarlighetsvurdering som skal sikre at den ikke påfører deg uheldige fysiske eller psykiske belastninger, eller redusere sikkerheten på arbeidsplassen din? Dette er arbeidsgivers ansvar, og tilbakemeldinger NSF Rogaland får kan tyde på at særlig kommunene har et arbeid å gjøre for å etterkomme dette kravet.

Look to Suldal!

Kreftsykepleier Svanhild Skålheim er stolt over Suldal kommunes tilbud til alvorlig syke pasienter og kan ikke få fullrost samarbeidet mellom ulike profesjoner, etater og frivillige nok. Innbyggerne i Suldal ville nok pekt på Svanhild selv som en av de viktigste faktorene til at de får et så gidt tilbud som de får.

Ønsketransporten bidrar til realisering av drømmer

Sykepleierne Christian Christensen og Børge Hognestad ønsket å bruke sin kompetanse til frivillig arbeid. Sammen med andre ildsjeler startet de Ønsketransporten, et unikt tilbud som bidrar til at alvorlig syke og handikappede kan få oppfylt ønsker og drømmer som det offentlige helsevesenet ikke kan imøtekomme.

60 år med samhold og søsterskap

De var 19 elever da de startet den 15.august 1958. Gjennom årenes løp har tre falt fra. De øvrige 16 var nylig samlet når kull 2-58 feiret at det var 60 år siden de begynte på sykepleierutdanningen. Sjelden har NSFs ordtak Tydelig – Modig – Stolt passet bedre enn denne kvelden på Jæren.

Foreslå kandidater til NSF Rogalands delegasjon - LM2019

Å være delegat på NSFs landsmøte er et privilegium som alle medlemmene i fylket kan oppleve. Det forutsetter at du har sagt deg villig og noen har foreslått ditt kandidatur innen 28. januar 2019 – og at du får så mange stemmer under fylkesmøtet to måneder senere at du blir en av NSF Rogalands 12 delegater.