Rogaland

NSF Rogaland

Siste nyheter fra Rogaland

Foreslå kandidater til NSF Rogalands delegasjon - LM2019

Å være delegat på NSFs landsmøte er et privilegium som alle medlemmene i fylket kan oppleve. Det forutsetter at du har sag deg villig og noen har foreslått ditt kandidatur innen 28. januar 2019 – og at du får så mange stemmer under fylkesmøtet to måneder senere at du blir en av NSF Rogalands 12 delegater.

Velkommen, helsesykepleier!

Anna Jondahl Risnes er helsesøster leder av Landsgruppen for helsesøstre Rogaland. Om kort tid bærer hun tittelen helsesykepleier - noe hun er svært fornøyd med.

Noe du lurer på ?

NSFs spørsmål-svar-tjeneste "Ofte stilte spørsmål" har blitt en suksess!  Tusenvis av medlemmer har funnet svar på spørsmål de måtte ha om arbeidstid, ferie, lønn, kontingent,  forsikringer og mye mer. Sjekk ut "Ofte stilte spørsmål" du også.

Journalsnoking - skjer det hos oss?

NSF Rogaland får med ujevne mellomrom inn saker vedrørende medlemmer som har klikket seg inn på pasientopplysninger de ikke har rettmessig tilgang til.  Seniorrådgiver og jurist Stina Gustafsson  redegjør i artikkelen "Journalsnoking - skjer det hos oss?" om regelverket rundt innsyn-  og om mulige konsekvenser når dette ikke overholdes.

Nominasjonskomiteen har begynt sitt arbeid

Mandag hadde nominasjonskomiteen i NSF Rogaland sitt første møte. Komiteen ledes av Keth Elisabeth Solberg og skal avgi innstilling til valg av NSF Rogalands delegasjon til Landsmøtet 2019.

Fylkeslederen ønsket nye masterstudenter velkommen med foredrag

Fylkesleder i NSF Rogaland, Nina Horpestad hadde æren av å holde foredrag da nærmere 40 nye masterstudenter onsdag begynte på sine studier i henholdsvis anestesi- intensiv og  operasjonssykepleie. Hun la ikke skjul på hun at gledet seg over den store interessen for å bli spesialsykepleier - og over at flere og flere videreutdanninger blir masterutdanninger