Rogaland

NSF Rogaland

Kjære medlemmer, tillitsvalgte og samarbeidspartnere. I disse tider velger også NSF Rogaland å jobbe hjemmefra som mange andre. Men dere treffer oss på epost og telefon.

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

Neste sommer!

deLillos har en av de flotteste sommersanger jeg hører. Den handler om at alt skal bli bedre neste sommer.... 

Du trenger ikke komme likevel - når arbeidsgiver avbestiller avtalt vakt

Har du opplevd å ha gjort avtale om en ekstravakt, og så ringer arbeidsgiver og sier at de ikke har bruk for deg likevel? Her kan du lese mer om hvilke rettigheter du som arbeidstaker kan ha i slike tilfeller.

Styringrett på helsa løs?

Det kan se ut som om pandemien utfordrer arbeidstakernes rett til medbestemmelse og innflytelse på en uheldig måte. På hjemmesiden til KS – kommunenes egen interesseorganisasjon – kan vi lese følgende: «I ekstraordinære situasjoner utvides lydighetsplikten og arbeidsplikten.» 

Beredskapsavtaler - når er det lov?

Koronapandemien har ført til at NSF Rogaland får flere henvendelser vedrørende bruk av beredskapsvakter. Spørsmålene kan tyde på at prosessen rundt etablering av slike avtaler ikke alltid er i tråd med lov og avtaleverk. 

Tøffere hverdag

I NSF Rogalands artikkelserie om hvordan koronautbruddet har medført endringer for våre hovedtillitsvalgte er turen i dag kommet til Anne-Lise Nes i Tysvær kommune.

Er blitt en kløpper på digitale løsninger

I NSF Rogalands artikkelserie om våre hovedtillitsvalgtes nye hverdag etter koronautbruddet er turen kommet til Marit Hay i Sola kommune.