Rogaland

NSF Rogaland

Kjære medlemmer, tillitsvalgte og samarbeidspartnere. I disse tider velger også NSF Rogaland å jobbe hjemmefra som mange andre. Men dere treffer oss på epost og telefon.

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

Neste sommer!

deLillos har en av de flotteste sommersanger jeg hører. Den handler om at alt skal bli bedre neste sommer.... 

Webinar i kriseledelse våren og høsten 2020

NSFs fylkesledere, Sentralt fagforum og faggruppen for sykepleierledere (NSFLSL) tilbyr nå medlemmer i NSF gratis deltakelse på webinar i kriseledelse.

Velkommen, Marita!

NSF Rogaland ønsker velkommen Marita Hilleren som ny administrativ leder for samarbeidsområde NSF Vest! Marita vil være leder for ansatte ved fylkeskontorene i Rogaland og Vestland. Stillingen er nyopprettet og utgjør således nye ressurser som vil komme medlemmene til gode.

Kjellaug Tveit er død

Tidligere kretsleder og mangeårig rektor ved Røde Kors Sykepleierhøyskole i Stavanger. Kjellaug Tveit er død. Ann-Brit Tunset og Elsa Kristiansens minneord er publisert i dagens Stavanger Aftenblad. NSF Rogaland har fått deres tillatelse til publisering også på NSF Rogalands hjemmeside.

Gratulerer med dagen!

Årets 17.mai blir som det meste annet denne våren - annerledes. Det skal ikke hindre oss i å feire nasjonaldagen som best vi kan - enten vi er på jobb eller har fri.

Stolt fylkesleder har delt ut pris til årets sykepleier!

En glad og fornøyd fylkesleder har delt ut prisen til årets sykepleier 2019 i NSF Rogaland. På den internasjonale sykepleierdagen gikk turen til Lund kommune, helt sør i fylket.