Rogaland

NSF Rogaland

Kjære medlemmer, tillitsvalgte og samarbeidspartnere. I disse tider velger også NSF Rogaland å jobbe hjemmefra som mange andre. Men dere treffer oss på epost og telefon.

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

Ny innstilling fra NSF Rogalands nominasjonskomité

Det nærmer seg fylkesstyrevalg og torsdag 27. august hadde NSF Rogalands nominasjonskomité møte. Tre av de tidligere innstilte kandidatene har trukket sitt kandidatur, derfor har nominasjonskomiteen på nytt vurdert kandidatene som stiller til valg. 

Førsteårsstudent ved sykepleierutdanningen? Gratulerer og velkommen!

Forrige uke kunne hundrevis av spente studenter møte opp for sin første dag ved sykepleierutdanningene i Rogaland. Gratulerer med plassen – sykepleierstudiet må være et av de beste studiene i verden! Det er i alle fall et av de aller mest ettertraktede i landet.

Siri Rugland Ree: Derfor vil jeg bli fylkesleder!

I september skal det velges ny fylkesleder i NSF Rogaland. Valget står mellom Aud Hølland Riise og Siri Rugland Ree. NSF Lokalen har utfordret de to lederkandidatene til å svare på noen spørsmål slik at våre medlemmer blir litt mer kjent med dem - og med deres ambisjoner for fylkesledervervet. I dag er turen kommet til Siri Rugland Ree.

Aud H. Riise: Derfor vil jeg bli fylkesleder!

I september skal det velges ny fylkesleder i NSF Rogaland. Valget står mellom Aud Hølland Riise og Siri Rugland Ree. NSF Lokalen har utfordret de to lederkandidatene til å svare på noen spørsmål slik at våre medlemmer blir litt mer kjent med dem - og med deres ambisjoner for fylkesledervervet. Først ut er Aud H. Riise.

Ansatte i Karmøy får arbeidstøy

- Dersom kommunen ikke kan utelukke smitte på jobb, skal arbeidsgiveren sørge for at arbeidstakerne får utlevert og blir pålagt å bruke arbeidstøy.  Arbeidstilsynet gav de ansatte i Karmøy fullt medhold, og nå lover ordføreren arbeidstøy til alle i helse- og omsorgssektoren.