Rogaland

NSF Rogaland

Kjære medlemmer, tillitsvalgte og samarbeidspartnere. I disse tider velger også NSF Rogaland å jobbe hjemmefra som mange andre. Men dere treffer oss på epost og telefon.

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: rogaland@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Løkkeveien 10, 4. etasje, 4008 Stavanger

Siste nyheter fra Rogaland

Gratulerer med dagen, alle sykepleiere!

I dag er det på dagen 200 år siden en av verdens mest markante kvinneskikkelser ble født. Kvinnen som la grunnlaget for moderne og profesjonell sykepleie. Kvinnen som med kunnskap og autoritet ledet organiseringen av systematiske smittevernstiltak for å redusere dødsfall i hospitaler og feltsykehus. 

Derfor bør sykepleierne være med!

Fylkesleder i NSF Rogaland reagerer når Aftenbladet på lederplass kritiserer sykepleiernes krav om representasjon i kommisjonen som skal granske Regjeringens håndtering av koronapandemien. I et innlegg i dagens nettavis begrunner hun hvorfor sykepleierne skal være med.

Hanne fra Lund er årets sykepleier i Rogaland!

Det er ikke vanlig at sykepleiere ved sykehjem foreslår en kollega i hjemmetjenesten som kandidat til prisen som årets sykepleier. Men så er da Hanne B. Eidsheim ifølge forslagsstillerne en sykepleier utenom det vanlige.

Vern om arbeidstiden - også i koronatiden!

I dag feirer vi den internasjonale arbeiderdagen. Mange pleier å tilbringe 1. mai dagen i tog eller ved å samle seg på ulike steder for å markere dagen. En dag som har sitt opphav i en kamp om arbeidstid. I år blir det annerledes, men grunnlaget for at dagen skal markeres er kanskje mer aktuell enn noen gang før.

Nyutdannet sykepleier våren 2020 - hva skjer med autorisasjonen?

I disse dager er det mange tredjeårsstudenter som skal ut i sin første sykepleierjobb. I år er Norge i en spesiell situasjon på grunn av koronautbruddet. Hva da når du som tredjeårsstudent skal ut å søke tjeneste eller har jobb som helsearbeider?