Oslo Universitetssykehus HF

Originale bilder: Oslo universitetssykehus HF

De tidligere sykehusene Aker, Rikshospitalet og Ullevål ble i 2009 sammenslått til Oslo universitetssykehus HF. Antall ansatte er ca. 18 000 og NSF har rundt 6000 medlemmer.

Siste nyheter fra Oslo Universitetssykehus HF

Viktig sjekk før lønnsoppgjøret

Det er viktig at alle sjekker at de er riktig registrert hos Oslo universitetssykehus og Norsk Sykepleierforbund. Sjekk at NSF-medlemskapet er registrert i personalportalen til OUS og at NSF har registrert at OUS er ditt nåværende arbeidssted. Hvis ikke risikerer du å ikke bli en del av oppgjøret.

Tillitsvalgtkonferanse på OUS Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Tirsdag 13.03.18 arrangerte vi tillitsvalgtkonferanse for alle tillitsvalgte ved OUS.

Har du riktig lønnsansiennitet?

I forbindelse med lønnsoppgjøret oppdaget vi at mange av våre medlemmer hadde feil lønnsansiennitet. Vi oppfordrer derfor alle våre medlemmer til å sjekke om lønnsansienniteten deres er rett.

Fagdag for jordmødre

NSF OUS arrangerer også i år fire fagdager. I år er første fagdag ut for jordmødre. 4. mai skal vi markere jordmordagen, og arrangerer derfor en dag med faglig påfyll og et hyggelig treffpunkt for jordmødrene.

Mulighet til å søke midler fra Solgløttfondet

I år lyser Solgløttfondet ut inntil 100 000 kroner som kan søkes av sykepleiere som ønsker bidrag til rekreasjonsformål i betydning av velferd, hvile og adspredelse.

Anne Kari, CC vest og deltid

Administrerende direktør i arbeidsgiverorganisasjonen Spekter Anne Kari Bratten har funnet sin egen forklaring på hvorfor mange kvinner jobber deltid. For å provosere denne gang har hun nå funnet på nye hobbyer for våre deltidsansatte. Det er ikke mange år siden hun mente at sykepleiere heller vil trene og gå på cafe fremfor å jobbe, men nå har hun altså sett at deltidsansatte bruker tiden på å shoppe. Lønnsøkningen må ha vært formidabel siden deltidsansatte ikke bare kan ta seg råd til deltidsstilling, - men også jobbe mindre for å shoppe mer.