Øyesykepleiere

NSFs faggruppe av øyesykepleiere

"Ditt syn - vår omsorg"

Faggruppen arbeider med å stimulerer til fagutvikling, utdanning og forskning innen sykepleie til pasienter med øyelidelser.

Siste nyheter fra Øyesykepleiere

Uteksaminering av øyesykepleiere 2018

 

Denne uken var det uteksamingering av årets kulle øyesykepleiere i Kongsberg og vi gratulerer så mye! Flotte presentasjoner av semesteroppgaver på onsdag, og vitnemålsutdeling torsdag. Tidsskriftet Optikeren var tilstede og dokumenterte det hele.

I år delte FGØS ut prisen "Årets Øyesykepleier" i samarbeid med Universitetet i Sør-Øst Norge; gratulerer til Julie Flordalen med flott studieresultat og invitasjon til neste års FGØS-konferanse.

 

Stipend til NOK 2018

Det er fortsatt mulig å søke på stipend til NOK 2018. Der er to stipend på 3000 kr hver, som skal deles ut. Søknad sendes til Vibeke Halvorsen: vibeke.halvorsen@stolav.no

Søknadsfrist: 15.juni

Svarfrist: 20.juni 

Konferanse om psyksisk helse blant synshemmede

Norges Blindeforbund arrangerer konferanse om psykisk helse blant synshemmede. Mer enn700 synshemmede er intervjuet om traumer de har, en stor gruppe synshemmede ble intervjuet i SSB's levekårsundersøkelse, og en rekke unge synshemmede er intervjuet om oppfølging av NAV på vei ut i jobb. 4.juni kl 11-17 presenteres disse undersøkelsene, på Radisson Blue Airport Hotel Oslo (Gardermoen)

 

Påmeldingsfrist 14.mai

 

 

Fotosymposium 2018

Fotosymposium 2018 arrangeres i Aalborg den 4-5. oktober 2018. 
Her har en mulighet til å fordype seg i, og prøve ut ulik apparatur innen fotografering.
Klikk deg inn her for mer informasjon, program og påmelding. 

Påmeldingsfrist: 20.august 2018

NOK 2018 - stipend og påmelding

Stipend til NOK2018
Vi har fortsatt 2 stipender til NOK2018, Nordic Congress of Ophthalmology, som medlemmer i FGØS kan søke på. Konferansen finner sted i Oslo i august.

Hvert av stipendene er på inntil kr 3000. Søkere som vil sende inn poster til konferansen vil bli prioritert.

Søknadsfrist: 15.mai 2018. 
Søknad sendes til: Vibeke Halvorsen

 

NOK2018
Påmelding til Nordic Congress of Ophthalmology er fortsatt åpen. Spennende og variert program og god anledning til å treffe kolleger fra hele Norden.

Sykepleiere kan delta på Allied Health Day 23.8, frem til 15.mai er prisen kr 1400. Dere kan også delta på hele konferansen.
FGØS har utlyst stipend for medlemmer med søknadsfrist 15.mai.

Se nettsiden for nærmere informasjon: NOK2018.