Årsmøte med overraskelsesbesøk

Lill-besøl

Forbundslederen overrasket med besøk og hilsningstale (Foto: NSF Rogaland)

Ikke før Pensjonistforum Rogalands leder Helge Gabrielsen hadde ønsket velkommen og åpnet årsmøtet, så gikk døren bak i lokalet opp og inn kom fylkesleder Aud H. Riise sammen med en gjest som de aller fleste i lokalet dro kjensel på. Mobiltelefoner ble satt i kameraposisjon - dette måtte foreviges!

Forbundsleder i NSF, Lill Sverresdatter Larsen er på besøk i regionen og kunne selvfølgelig ikke la muligheten til å hilse på pensjonistmedlemmene gå fra seg.

- Dere er så viktige - både for NSF og for landet. Vi er så takknemlige for det engasjementet dere viser. Dere er svært viktige med tanke på helseberedskapen i landet. Dere er reservestyrken vår, sa hun til den lydhøre forsamlingen.

Forbundslederen er fylkeslederen gjest, og sammen har de mye de skal gjennom. Like raskt som de var kommet inn bakdøren forsvant de ut samme vei. Dermed var det duket for et foredrag fra Ove Nordstokke som orienterte om status for det nye sykehuset - før det var klart for mat, årsmøtesaker og valg.

Over Nordstokke
"Hvordan flytte et sykehus fra Våland til Ullandhaug"? Ove Nordstokke med engasjerende oppdatering og siste nytt (Foto: NSF Rogaland)

Nytt styre

Resultatet av valgene ble at det nye styret består av Helge Gabrielsen (leder), Gunvor Engtrø, Siri Johanne Myran, Vigdis Bjørheim, Helga Alvsvåg, Anne Johnsen, Anne Helene Frostestad og Hanne Tove Stusvik.

NSF Rogaland ønsker det nye styret lykke til med jobben de har foran seg!

Styret i pensjonistforum
Styret: Bak fra venstre: Gunnvor Engtrø, Anne Helene Frostestad, Anne Johnsen og Hanne Tove Stusvik. Foran fra venstre: Helge Gabrielsen (leder), Helga Alvsvåg og Vigdis Bjørheim. Siri Johanne Myran var ikke tilstede når bildet ble tatt. (Foto: NSF Rogaland)