Oslo

Høstbilde NSF Oslo. Foto: Line Orlund

Åpningstid: 08.00-15.00

Epost: oslo@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Tollbugata 22, 0152 Oslo 

Siste nyheter fra Oslo

Er du medlem av NSF og definerer deg som kvinne?

Vil du bidra til at NSF er synlig i arbeidet for rettigheter som likelønn, rett til heltid og like muligheter for alle uavhengig av kjønn og  seksuell identitet? Da kan du representere NSF Oslo i 8.mars komiteen.

Fredagshilsen fra fylkeslederen uke 42

Rett før jeg skulle gå hjem fra jobb i dag, slapp NRK nyheten om at de hadde avdekket over 62 000 brudd på arbeidsmiljøloven, såkalte AML-brudd i perioden 2013 til i dag. I år ligger det an til i overkant av 5000 brudd. Dessverre er jeg ikke overrasket.

 

Fredagshilsen fra fylkeslederen uke 41

Det er deilig med noen fridager etter en hektisk uke. Introduksjonsdag for nye tillitsvalgte, arbeidstidskurs for ledere og to-dagers fylkesstyremøte har vært hovedfokus denne uken.

Røde Kors nødhjelpsoperasjoner på neste fagkafe

Anestesisykepleierne NSF, Oslo og Akershus arrangerer neste fagkafe i samarbeid med NSF Oslo 24.oktober fra kl 18.30 til 20.00 på Asylet. Det blir servert kaffe, mineralvann og kake.

 

En forsinket fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 39

Da jeg skulle legge ut fredagshilsen fra uke 39, sviktet teknikken. Forrige ukes hilsen blir dermed publisert nå.

Hva skal prioriteres i lønnsoppgjørene de neste to årene? Dette blir i disse dager diskutert på tariffkonferanser rundt i hele landet. Prioriteringene som gjøres, overleveres som råd til forbundsstyret. Jeg deltok i forrige uke på to av konferansene.