Oslo

Barcode 2014

Siste nyheter fra Oslo

Intervju med årets sykepleieleder

Sanna Henrikson er seksjonsleder på nyremedisinsk sengepost på Ullevål, OUS. Hun fikk prisen som årets sykepleieleder i Oslo i år. Hun fikk også nå i juni Arbeidsmiljøprisen på Oslo universitetssykehus.

Møte med helsebyråden i Oslo

Tidligere denne uken var fylkesleder Line Orlund og koordinerende hovedtillitsvalgt i Oslo kommune, Stine Maaseen i møte med helsebyråd Tone Tellevik Dahl. Sykepleierbemanning I Oslo kommune var tema for møtet.

Nytt fra Nominasjonskomiteen i NSF Oslo

Nominasjonskomiteen til NSF Oslo ble valgt på hovedtillitsvalgtkonferansen 12. februar i år.  Det ble da overlatt til de valgte medlemmene å velge en leder av komiteen.

Ny nestleder i NSF Oslo

Fylkesstyret i Oslo har valgt Bård Eirik Ruud som ny nestleder i NSF Oslo. Han er til daglig 2. stedfortredende hovedtillitsvalgt på Oslo universitetssykehus.

NSF Oslo gratulerer og ser frem til samarbeidet.

Bli med NSF Oslo i Pride Park og i prideparade - Vi feirer mangfoldet!

Oslo Pride er Norges største feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. Bli med NSF på festival hvor alle får være akkurat den man er.

NSF Oslo og trommekorpset har bidratt i feiringen av Pride i flere år. I år feirer vi i tillegg med egen stand for NSF Oslo i Pride park 27.-30. juni.