Oslo

Pride Oslo

Åpningstid: 08.00-15.00

Epost: oslo@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Tollbugata 22, 0152 Oslo 

Siste nyheter fra Oslo

Bli med på frokost og pridetog

NSF Oslo har valgt å ta et tydelig standpunkt og oppfordrer medlemmer til å støtte opp om årets PRIDE-markering i Oslo. I samarbeid med de andre UNIO forbundene kan du delta på frokost og gå bak vårt trommekorps i paraden. Besøk oss også gjerne på stand i PRIDE-park.

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 24

Det er kanskje greit at det snart er ferie - nok en uke kommer fredagshilsenen først på søndag. Men for en uke det har vært. En fabelaktig tillitsvalgtkonferanse avsluttet en hektisk men fin uke.

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 23

Store deler av denne uken har jeg vært på møte med de andre fylkeslederne. I NSF er vi kun en frikjøpt politiker i hvert fylke. Vi som har denne rollen har i tillegg til daglig drift av hvert vårt fylkeskontor, også overordnet ansvar det politiske arbeidet i fylket. Det er selvfølgelig mange måter å gjøre det på, og det er alltid inspirerende å høre hvordan de andre fylkene jobber.

NSF Oslo deler ut stipend til ledere

NSF Oslo vil takke alle  sykepleieledere for den flotte og viktige jobben dere gjør hver dag!

Vi deler derfor ut fire stipender a inntil kr 5000,- til deltagelse på NSFs 6. nasjonale lederkonferanse 17.-18. september i Trondheim.

Mangfoldet feires i Oslo Pride 19.-22. juni

Oslo Pride er Norges største feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. Bli med NSF på festival hvor alle får være akkurat den man er.

NSF Oslo og trommekorpset har bidratt i feiringen av Pride i flere år. I år igjen feirer NSF Oslo med egen stand for NSF Oslo i Pride park 19.-22. juni.