Oslo

Barcode test

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: oslo@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Tollbugata 22, 0152 Oslo 

Siste nyheter fra Oslo

Velkommen til gratis 1. mai frokost hos NSF Oslo

Tradisjonen tro inviterer NSF Oslo til frokost 1. mai.

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 15

Store saker som nye sykehusbygg, saker til NSFs ladsmøte, heltidskultur og samtaler om hvordan vi skal minske diskriminering har vært tema denne uken.

Fylkesleders fredagshilsen - uke 14

En hektisk uke ble avsluttet med et hyggelig besøk av direktør og ass.direktør for det nye Diakonhjemmet Omsorg AS. Vi har akkurat hatt en virksomhetsoverdragelse av Ammerudlunden til Diakonhjemmet Omsorg AS og jeg ville gjerne vite litt om denne nye ideelle helseaktøren i Oslo.

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 13

Få yrker har et så stort spenn av fag som sykepleie. En viktig del av det å være sykepleier, er å finne sin nisje innen fagfeltet og sørge for å tilegne seg både teoretisk og praktisk kunnskap innen dette feltet. I NSF har vi 35 faggrupper som tilbyr medlemmene våre en spissing av faget vårt. I Oslo har vi et svært gods samarbeid med faggruppene, noe jeg setter stor pris på.

Saker til Landsmøtet 2019

Norsk Sykepleierforbund avholder Landsmøtet 2019 fra 4.-8. november. På Landsmøtet skal mange saker diskuteres og NSF sin politikk for de neste fire årene skal vedtas.

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 12

Nok en gang er fredagshilsenen blitt til lørdagshilsen, men denne gangen er det helt planlagt. Det har vært, etter min mening, en helt fantastisk uke. Vi har gjennomført fylkesmøte med over 150 deltakere og jeg har vært på et veldig hyggelig og lærerikt besøk på Lilleborg Helsehus.

NSF Oslo har også vært i media i flere saker. I fobindelse med meslingeutbrudd i Oslo kom debatten opp om tvangsvaksinering nok en gang. Vet dere alle om dere en fullvaksinert?