Oslo

Norsk Sykepleierforbund er i streik.

Åpningstid: 08.00-15.45 

Epost: oslo@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Tollbugata 22, 0152 Oslo 

Siste nyheter fra Oslo

Vi er i streik

Seks timer på overtid er det nå klart at det blir streik mellom NSF og NHO Service og Handel. Streik verksettes fra arbeidstidens start i dag. I Oslo er det tatt ut sykepleiere ved Eurest Ullevål pasienthotell AS.

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 42

Konfliktberedskap i NHO sektor har krevd mye av kontoret denne uken. Det skal mekles mellom NSF og NHO (de som er omfattet av Pleie- og omsorgsoverenskomsten) onsdag 24. oktober. Kommer man ikke til enighet, er det varslet streik fra torsdag 25. oktober. Vi forbereder oss på streik, men håper på enighet i meklingen.

Seniorsykepleierne trenger nye styremedlemmer

NSF seniorsykepleiere i Oslo og Akershus søker 3 nye styremedlemmer. Er du pensjonist og har lyst til å være med å videreutvikle «NSF seniorsykepleierne i Oslo og Akershus»? Les mer i artikkelen (åpnes i nytt vindu).

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 41

Denne uken har vært hektisk på en god måte. Forslag om obligatorisk influensavaksinering av alt helsepersonell har krevd mye, men det er bare en liten del av det som har skjedd. Møte med fylkesstyret, med faggruppelederne og vanlig statusmøte med byråden er det også blitt tid til. 

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 40

Med høstferie i Oslo, skulle man kanskje tro det var en rolig uke på fylkeskontoret, men den gang ei. Her er litt at det som har opptatt oss denne uken.

Fredagshilsen fra fylkeslederen - uke 39

Det er mange aktiviteter ved fylkeskontoret i Oslo som hver for seg kanskje ikke er så store saker, men som samlet er viktige bidrag for å få gjennom den politikken NSF Oslo er opptatt av. I disse fredagsbrevene vil jeg, Line Orlund (fylkesleder) forsøke å gi dere et lite innblikk i vår aktivitet - og også mine betraktninger rundt aktuelle saker.