Østfold

Siste nyheter fra Østfold

NSF Østfolds nominasjonskomite nettopp valgt

NSF Østfolds hovedtillitsvalgte gjennomførte den 12.juni valg på fylkets nominasjonskomite. Fylkesmøtet i mars 2019 skal velge hvem som skal representere Østfold på landsmøtet. Komiteens ansvar er å innstille kandidater som stiller til valg. 

Hvor mange turnusarbeidende sykepleiere jobber heltid?

Mens heltid er hovedregelen blant sykepleiere i Moss og Våler, er det deltidsarbeid som dominerer i de øvrige kommunene. I Sykehuset Østfold jobber kun 35 prosent av de turnusarbeidende sykepleierne heltid.

Høie, heltid og handlingslammelse

- Jobb mer heltid og stå lenger i jobb, så løser vi sykepleiermangelen, oppfordrer helseminister Bent Høie i et oppslag i Aftenposten 20. juni. Tenk om det var så enkelt...

Økende sykepleiermangel - en av fem sykepleiervakter dekkes ikke av sykepleiere

Av 7.668 planlagte sykepleiervakter, ble 1.507 bemannet med andre enn sykepleiere. 1/3 av disse ble bemannet med ufaglærte. Resten ble bemannet med helsefagarbeidere.

Flott fagkveld for Østfolds sykepleiere

I anledning den internasjonale sykepleierdagen 12. mai inviterte NSF Østfold til spennende fagkveld med dyktige forelesere og utstillere mandag 14. mai på Quality Hotel i Sarpsborg.

Flest nyutdannede sykepleiere vil jobbe på sykehus

8. juni står 160 nyutdannede sykepleiere fra Høgskolen i Østfold (HiØ) klare til å jobbe i landets helsetjeneste. Hvor vil de jobbe? Og hva er viktigst for dem når de skal velge jobb?

Ansatte Fk Østfold