Østfold

Siste nyheter fra Østfold

Historisk maktmisbruk fra NHO

Private helsebedrifter skal ikke kunne vinne anbud på bekostning av sykepleiernes lønns- og arbeidsvilkår. Derfor har NSF krevd at sykepleiere i NHO-området ikke skal lønnes dårligere enn deres kollegaer i offentlig sektor. Det var ikke NHO villig til å innfri. Dermed ble det streik.

Karrieredag på Høgskolen i Østfold - hvem var der?

Den 23. oktober arrangerte Høgskolen i Østfold karrieredag for sykepleierstudenter og andre studenter på Helse og Velferd på Kråkerøy. Hvilke arbeidsgivere benyttet anledningen til å rekruttere Norges mest etterspurte yrkesgruppe? Og hva hadde de å by på?

Ukepenger og likelønn

Skal gutter og jenter ha like mye i ukepenger? Tenk dere en familie med tvillinger, Kari og Ola, på 10 år. Kari får 80 kroner i ukepenger mens Ola får 100 kroner. – Urettferdig! vil de fleste svare. 

Sykepleiermangelen er milliardbutikk for vikarbyråene

Over en milliard kroner har kommune-Norge brukt på innleie fra vikarbyrå i 2017. Mest penger er brukt på innleie av sykepleiere. Sykepleiermangelen koster.

En pasientvennlig helsetjeneste og god arbeidsplass - gratis fagkurs

NSF Østfold inviterer medlemmer til nyttig fagkurs med dyktige forelesere og profesjonelle skuespillere. Kurset holdes på Quality Hotel i Sarpsborg tirsdag 27. november.

Ansatte Fk Østfold