Alle forsikringer og lån

NSFs kollektive forsikringer

Andre forsikringer og lån

Enkelt forklart med DNB

DNB har samlet deres beste råd og tips om din økonomi på et sted.

Ofte stilte spørsmål om forsikring

 • Hvordan dekkes barn av skilte foreldre under reiseforsikringen for familie?

  Hvis foreldrene ikke bor sammen, er barnet forsikret hvis det har samme bostedsadresse som en av foreldrene i folkeregisteret. I tillegg er barn av medlemmet som har annen adresse innen Norden forsikret på reiser. Barnet er dekket ut det kalenderåret det fyller 20 år.

 • Hvor lenge kan jeg være på reise?

  Reiseforsikringen har inntil 90 dagers reisevarighet per reise. Hvis du skal på en reise som er lengre enn 90 dager, anbefaler vi at du etablerer en reiseutvidelsesforsikring før reisens start. Ta kontakt med Forsikringskontoret på tlf 994 02 409.

 • Trenger jeg reiseforsikring når jeg har reiseforsikring i mitt kredittkort?

  Vi anbefaler det. Reiseforsikringen i kredittkortet gjelder kun for enkeltreiser som er betalt med kortet. Norsk Sykepleierforbunds reiseforsikring er en helårs reiseforsikring som dekker deg både på lange feriereiser, og kortere turer som til hytta eller en tur på byen.

 • Opphører reiseforsikringen min når jeg er fylt 70 år?

  Nei, forsikringen er gyldig, men ulykkesforsikringen blir halvert.

 • Hva gjør jeg om en skade oppstår?
 • Jeg har sagt opp medlemskapet mitt hos dere, hvor lenge varer forsikringen?

  Er forsikringen betalt, er du dekket ut inneværende kalenderår.

 • Har jeg innboforsikring inkludert i medlemskapet mitt?

  Innboforsikring er ikke inkludert i ordinære medlemskap. Studentmedlemmer har derimot innboforsikring inkludert i medlemskapet.

 • Hvor finner jeg oversikt over mine forsikringer?

  Du finner oversikt over dine forsikringer ved å logge på «Min side» og gå til «Dine aktive forsikringer». Her vil du finne de kollektive medlemsforsikringene som du har kjøpt. For individuelle forsikringer som hus, bil, utvidet livsforsikring og lignende, får du oversikt ved å logge inn på dnb.no.

 • Hvordan betaler jeg Livsforsikringspakken?

  Livsforsikringspakken betales sammen med medlemskontingenten og koster 145 kroner per måned.

 • Hvor finner jeg reisekort?

  Du finner reisekortet på "min side" under punktet "Dine aktive forsikringer".

 • Hvor finner jeg faktura og betalingsoversikt?

  Ta kontakt med Forsikringskontoret NSF på forsikring@nsf.no eller telefon 994 02409 for opplysning om eventuelle utestående fakturaer.

 • Hvor kan jeg se en samlet oversikt over alle mine forsikringer og hva jeg betaler?

  Vi har dessverre ikke en tjeneste som gir deg en samlet oversikt. På "min side" under punktet "Dine aktive forsikringer", kan du se oversikt over de kollektive medlemsforsikringene dine. Disse har fast medlemspris, og informasjon om pris finner du på forsikringssidene våre. Har du individuelle forsikringer som hus, bil, utvidet livsforsikring så finner du oversikt over disse ved å logge på dnb.no.

 • Hvor finner jeg mitt forsikringsbevis?

  Våre forsikringsbevis og vilkår er standard for alle som har NSFs kollektive medlemsforsikringer. Det vil derfor ikke stå ditt navn på disse, men har du aktiv forsikring så gjelder disse for deg. De fornyes hvert år fra 01.01. Du finner disse på "min side" under punktet "Dine aktive forsikringer".

 • Kan jeg endre faktura til månedlig betaling?

  Vi tilbyr kun årlig betaling på våre kollektive medlemsforsikringer, med unntak av barneforsikringen som kan deles opp i månedlig betaling.

 • Hvordan kan jeg si opp forsikring eller gjøre endringer på avtalen min?

  Ta kontakt med NSFs Forsikringskontor på forsikring@nsf.no eller telefon 994 02409 for endring/oppsigelse av forsikring.

 • Hvor ser jeg hvilke forsikringer jeg har?

  På "min side" under punktet "Dine aktive forsikringer" kan du se hvilke kollektive medlemsforsikringer du har og du finner også forsikringsdokumentene her. Dersom du også har andre individuelle forsikringer som bil, hus, utvidet livsforsikring, så finner du oversikt over disse ved å logge på dnb.no.

 • Hvilket forsikringsselskap har NSF samarbeid med?

  Våre forsikringer er levert av Fremtind forsikring/Fremtind Liv, som er DNB sitt forsikringsselskap. Du vil derfor se at det står både DNB og Fremtind i dine forsikringsdokumenter.