Hordaland

Silje Strand Skauge sitt bilete.

Velkommen til NSF Hordaland sine side på internett!

Vi holder til i trivelige lokaler på torgalmenningen 3B, midt i Bergen sentrum. For å komme i kontakt med oss, kan du bruke kontaktskjemaet. Du når oss også på telefon 02409.

 

 

 

Siste nyheter fra Hordaland

Ord til inspirasjon

Cathrine Gjeitsund er sykepleier på Haukeland Universitetssykehus, og ble i fjor kåret av en enstemmig jury til vinner av BTs skrivekonkurranse, "historier fra Haukeland".

TEATERTILBUD!

VALG 2017

2017 har så vidt startet, og foruten stortingsvalget i september, er det også valgår i NSF.

Bilderesultat for valg norsk sykepleierforbund

Landskonferansen: Demens - en hverdag på mine premisser

Da er programmet til vårens vakreste eventyr klart. Vi tenker da selvsagt på landskonferansen til faggruppen i geriatri og demens i Tromsø 20-21 april 2017. Vi vil med en rekke gode foredragsholdere belyse hvordan det er å leve med demens og se på gode tiltak for å gjøre hverdagen best mulig for den som blir rammet av demens og dennes pårørende.

Åpningstider i julen

Vi i NSF Hordaland holder kontoret julestengt f.o.m. 23. desember 2016 t.o.m. 2. Januar 2017

Dersom det er noe som haster, kan fylkesleder Mette Mikkelsen kontaktes på lillejulaften.

Kan det vente til nyttår, er du hjertelig velkommen til å bruke vårt kontaktskjema, som du finner i høyre kolonne.

Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig god jul, og godt nyttår. Vi vet at mange av dere skal på jobb i høytiden, og ønsker dere god vakt!

Viktig planarbeid i Bergen kommune

De hovedtillitsvalgte for NSF i Bergen kommune har fått mulighet til å uttale seg i forhold til prioriteringer på viktige tema i den neste 10-årsperioden. Tre store planer er vedtatt i bystyret til Bergen kommune det siste halvåret; « Omsorg med kunnskap – Plan for helseinstitusjoner og boliger med heldøgnsbemanning i Bergen kommune 2016-2030», «Plan for psykisk helse 2016-2020: Gode liv i et inkluderende samfunn» og «Bergens barn – byens fremtid».

Bente i BA

Bente Soltvedt Leversen er en av tre hovedtillitsvalgte i Bergen Kommune, og fylkesstyremedlem i NSF Hordaland. Hun blir ofte bedt om å komme med synspunkt på det som rører seg i faget vårt.