Hordaland

TOG BRYGGEN

Velkommen til NSF Hordaland sine side på internett!

Vi holder til i trivelige lokaler midt i Bergen sentrum. For å komme i kontakt med oss, kan du bruke kontaktskjemaet. Du når oss også på telefon 02409 eller 99402409

Adresse:

Norsk Sykepleierforbund Hordaland

Torgalmenningen 3B

5014 BERGEN

 

Åpningstider: 09.00-15.00

 

 

 

 

 

Siste nyheter fra Hordaland

Pølser og politikk!

1. Mai 2017 byr vi på lett servering i form av pølser med knekk – og fylkesstyret vil være tilstede for å kunne gi deg det siste innen NSF sin politikk.

Med oss i toget, tar vi vårt nyoppstartede trommekorps og vår flotte fane!

 

Påmelding snarest på denne lenken

 

God Påske!

Er du leder med personalansvar?

NSF Hordaland & NSF Rogaland har den glede å invitere sykepleieledere med personalansvar i våre fylker til en inspirerende dag med flotte foredrag, idemyldring og nettverksbygging. Felles busstransport til Haugesund fra Bergen, så det dette er mye mulig vårens vakreste eventyr!

Aktive faggrupper i NSF HORDALAND

Her finner du en oversikt over de aktive faggruppene i NSF Hordaland. I tillegg til disse, jobbes det for å få på plass en lokalgruppe for både jordmødrene og for lederne. Ta kontakt dersom du er leder eller jordmor, og ønsker å bidra.

Aktivitetsplan 2017

Her er en oversikt over aktivitetene for NSF Hordaland i 2017. Med forbehold om endringer. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Gratis fagkveld!

Erfaringskonferanse om heiltidskultur

 

På bakgrunn av heiltidserklæringa mellom partane i kommunesektoren, inviterer partane i Hordaland til erfaringskonferanse om heiltidskultur.

Gå i tog med oss 8. Mars!

Bli med oss 8. Mars!

I år som foregående år, markerer NSF Hordaland 8. Mars. Vi tar fram fanen vår, og alle som vil, kan samle seg bak den, og være med i toget. Apellene starter klokken 17 - og toget har avgang kl 1730.

 

"Alle må få brød - før noen kan få kake"

Det er vanskelig å spå fremtiden. Direktøren i Helse Vest har imidlertid gjort et forsøk, og sier noe om foretakets utfordringer fram mot 2035, i et innlegg i Bergens Tidende forrige uke. Fylkesleder Mette Mikkelsen har gode innspill på veien i sitt tilsvar til Herlof Nilssen. Teksten ble først publisert i Bergens Tidende.

Flott leserinnlegg i BT

Remi Lønøy er en engasjert sykepleier, som jobber i eldreomsorgen. De eldre brukes som valgflesk, hevder han i et leserinnlegg som BT publiserte på nett i dag.

 

Remi Lønøy er engasjert sykepleier i eldreomsorgen

                    

Sykepleierprisen 2017

Det er igjen tid for å hedre din gode kollega - kanskje med NSF Hordaland sin sykepleierpris for 2017?

 

Ord til inspirasjon

Cathrine Gjeitsund er sykepleier på Haukeland Universitetssykehus, og ble i fjor kåret av en enstemmig jury til vinner av BTs skrivekonkurranse, "historier fra Haukeland".

VALG 2017

2017 har så vidt startet, og foruten stortingsvalget i september, er det også valgår i NSF.

Bilderesultat for valg norsk sykepleierforbund

Landskonferansen: Demens - en hverdag på mine premisser

Da er programmet til vårens vakreste eventyr klart. Vi tenker da selvsagt på landskonferansen til faggruppen i geriatri og demens i Tromsø 20-21 april 2017. Vi vil med en rekke gode foredragsholdere belyse hvordan det er å leve med demens og se på gode tiltak for å gjøre hverdagen best mulig for den som blir rammet av demens og dennes pårørende.

Viktig planarbeid i Bergen kommune

De hovedtillitsvalgte for NSF i Bergen kommune har fått mulighet til å uttale seg i forhold til prioriteringer på viktige tema i den neste 10-årsperioden. Tre store planer er vedtatt i bystyret til Bergen kommune det siste halvåret; « Omsorg med kunnskap – Plan for helseinstitusjoner og boliger med heldøgnsbemanning i Bergen kommune 2016-2030», «Plan for psykisk helse 2016-2020: Gode liv i et inkluderende samfunn» og «Bergens barn – byens fremtid».