Hordaland

Silje Strand Skauge sitt bilete.

Velkommen til NSF Hordaland sine side på internett!

Vi holder til i trivelige lokaler på torgalmenningen 3B, midt i Bergen sentrum. For å komme i kontakt med oss, kan du bruke kontaktskjemaet. Du når oss også på telefon 02409.

 

 

 

Siste nyheter fra Hordaland

Sykepleierprisen 2017

Det er igjen tid for å hedre din gode kollega - kanskje med NSF Hordaland sin sykepleierpris for 2017?

 

TEATERTILBUD!

Vil du ta med barna på teatret i vinterferien?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ord til inspirasjon

Cathrine Gjeitsund er sykepleier på Haukeland Universitetssykehus, og ble i fjor kåret av en enstemmig jury til vinner av BTs skrivekonkurranse, "historier fra Haukeland".

VALG 2017

2017 har så vidt startet, og foruten stortingsvalget i september, er det også valgår i NSF.

Bilderesultat for valg norsk sykepleierforbund

Landskonferansen: Demens - en hverdag på mine premisser

Da er programmet til vårens vakreste eventyr klart. Vi tenker da selvsagt på landskonferansen til faggruppen i geriatri og demens i Tromsø 20-21 april 2017. Vi vil med en rekke gode foredragsholdere belyse hvordan det er å leve med demens og se på gode tiltak for å gjøre hverdagen best mulig for den som blir rammet av demens og dennes pårørende.

Viktig planarbeid i Bergen kommune

De hovedtillitsvalgte for NSF i Bergen kommune har fått mulighet til å uttale seg i forhold til prioriteringer på viktige tema i den neste 10-årsperioden. Tre store planer er vedtatt i bystyret til Bergen kommune det siste halvåret; « Omsorg med kunnskap – Plan for helseinstitusjoner og boliger med heldøgnsbemanning i Bergen kommune 2016-2030», «Plan for psykisk helse 2016-2020: Gode liv i et inkluderende samfunn» og «Bergens barn – byens fremtid».