Lønn

Her er informasjon om lønn for medlemmer i Vestfold.

Lønnsoppgjøret i Spekter 2018 Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Lønnsoppgjøret i Spekter område 10 og 13 fikk et resultat 2.mai. Les mer om det her: https://www.nsf.no/vis-artikkel/3877159/17036/500-000-til-erfarne-sykepleiere

Lønnsoppgjøret i KS 2018 Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Lønnsoppgjøret i KS kom i havn like før midnatt, natt til 1.mai. Du kan lese mye om oppgjøret, samt hente frem protokollene her: https://www.nsf.no/vis-artikkel/3874061/17036/Unio-kommune:-Losning-i-kommunesektoren

Lønn til sykepleierstudenter i Vestfold 2017

NSF Vestfold har kartlagt lønn til sykepleierstudenter i Vestfold i samarbeid med de hovedtillitsvalgte.

Kravskjema til lokale forhandlinger Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Her kan du finne ulike utgaver av kravskjema til lokale forhandlinger innen ditt tariffområde:

https://www.nsf.no/vis-artikkel/3221096/17036/Kravskjema

Lønnsoppgjøret i Staten 2017

Natt til 29. april kom Unio og Staten frem til enighet i det sentrale mellomoppgjøret. Kort fortalt blir det et sentralt tillegg på 0,33% på hovedlønnstabellen pr 1.mai, og lokale forhandlinger i Staten, 0,8% av lønnsmassen, med virkning fra 1.juli.

Les mer her: https://www.unio.no/no/nyheter/nyheter-2017/loesning-i-staten

Lønnsoppgjøret i KS 2017

Her kan du lese resultatet fra det sentrale mellomoppgjøret i KS (kommunene/fylkeskommunene) for 2017: https://www.nsf.no/vis-artikkel/3351944/17036/Kommuneoppgjoret-i-havn Det skal gjennomføres lokale forhandlinger innen 15.oktober.

Lønnsoppgjøret i Spekter 2017

Her kan du lese om resultatet i lønnsoppgjøret i Spekter (sykehusene) for 2017: https://www.nsf.no/vis-artikkel/3351838/17036/Enighet-om-lonn-ved-sykehusene Det blir ikke lokale forhandlinger på helseforetakene i vår region i år, med unntak av Sykehuspartner.

Lokale B-delsprotokoller på sykehusene Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Sammen med den sentrale A2-protokollen utgjør B-delsprotokollen den fullstendige overenskomsten for NSF-medlemmer på det enkelte sykehus. B-delsprotokollene varierer fra sykehus til sykehus. Du finner dem her: https://www.nsf.no/vis-artikkel/3066486/46675/Overenskomster-(B-deler)-paa-helseforetak-2016-2018

Resultat etter sentralt oppgjør i KS 2016-2017 Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Unio (med NSF) og KS ble 30.04.2016 enige i årets hovedtariffoppgjør i kapittel 4. Det blir ikke lokale forhandlinger i kapittel 4 i år, men det er planlagt slike forhandlinger høsten 2017.

Resultat etter sentralt oppgjør (A2) i Spekter 2016 (Sykehus) Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

NSF og Spekter ble 2. mai enige i årets sentrale forhandling på A2-nivå. Lokale forhandlinger på B-nivå gjenstår. (Hvis det ikke står mer nedenfor, klikk på overskriften.)

Nytt lønnsystem i kommunesektoren

Fra 1.mai 2015 er det innført ett nytt lønnssystem i kommunesektoren.

Sentralt lønnsoppgjør 2014 i Virke Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Her kan du lese mer og finne protokollen fra årets sentrale forhandlinger i tariffområdet Virke:

https://www.nsf.no/vis-artikkel/1582844/NSF-og-Virke-enige-om-anbefalt-forslag

Sentralt lønnsoppgjør 2014 i Statlig tariffområde

Klikk på overskriften for å komme til side med link til informasjon om årets resultat, samt link til ny hovedtariffavtale 2014-2016 slik den kommer frem av riksmeklerens møtebok

Sentralt lønnsoppgjør 2014 i KS-området (kommuner, fylkeskommune)

Klikk på overskriften, så finner du informasjon om resultatet etter årets lønnsoppgjør/mekling i KS-området.

Sentralt lønnsoppgjør 2014 i Spekter-området (sykehus)

Klikk på overskriften, så finner du et skjema som viser resultatet etter den sentrale enigheten mellom NSF og Spekter 20.mai. Det skal de nærmeste ukene forhandles lokalt i helseforetakene.

Lønnsoppgjøret i Virke er i havn

Her kan du lese om resultatet!

Informasjon om lokale forhandlinger i Staten

Her finner du informasjon fra sentralt hold vedrørende de kommende lokale forhandlingene i Staten.

Enighet også i Virke

Resultatet finner du her

Lønnsoppgjøret i Spekter-området (sykehus) er i havn

Resultatet kan du lese ved å gå inn her

Lønnsoppgjøret i KS er i havn

Partene kom til enighet 5.juni og resultatet er et skritt på veien mot UNIOs  krav om at utdanning skal lønne seg.

 

KS

For lokalt fremforhandlet lønn, kontakt Hovedtillitsvalgt i kommunen.

Tarifflønn for KS finner du HER

Virke

Arbeidsgiverforeningen Virke, har flere virksomheter i Vestfold og NSF har tillitsvalgte på de fleste arbeidsstedene. For spørsmål om lokale lønnsforhold, ta kontakt med tillitsvalgt på arbeidsstedet.

Informasjon om avtaler med Virke finner du HER

SPEKTER

For lokalt fremforhandlede lønnsavtaler kontakt Foretakstillitsvalgt  for Sykehuset i Vestold Tone Woll Buer: tone.woll.buer@siv.no og for lokale lønnsavtaler for Psykiatrien i Vestfold, Torgeir Bøe: torgeir.bøe@piv.no

Tariff-festet lønn for Spekter finner du HER