Rogaland

NSF Rogaland

Siste nyheter fra Rogaland

Årets sykepleier og årets sykepleierleder i Rogaland 2018 - hvem foreslår du?

Arbeider du sammen med årets sykepleier eller årets sykepleierleder? NSF Rogaland har nå åpnet for forslag fra medlemmer som mener at akkurat de er så heldige å få jobbe sammen med en framifrå dyktig sykepleier eller sykepleierleder.

Foreslå kandidater til NSF Rogalands delegasjon - LM2019

Å være delegat på NSFs landsmøte er et privilegium som alle medlemmene i fylket kan oppleve. Det forutsetter at du har sag deg villig og noen har foreslått ditt kandidatur innen 28. januar 2019 – og at du får så mange stemmer under fylkesmøtet to måneder senere at du blir en av NSF Rogalands 12 delegater.

Gratulerer med prisen som årets sykepleier, Aud Elisabeth Salen!

Jubelen sto i taket når leder av NSFs faggruppe for sykepleiere i geriatri og demens,Tor Engevik, i dag overrakte Aud Elisabeth Salen prisen for årets sykepleier innen fagfeltet. Prisen ble utdelt under en hovedtillitsvalgtkonferanse der Salen selv var deltaker – og hun var like uvitende om det som skulle skje som resten av forsamlingen.

Hundre tillitsvalgte samlet for ny kunnskap

I dag har rundt 100 tillitsvalgte i NSF Rogaland vært samlet i Stavanger for oppdatering og kompetanseheving. Nasjonal sykehusplan, nominasjonskomiteen, OU-prosessen i NSF, faglig forsvarlighet og prioriteringsutvalget i kommunal helse- og omsorgstjeneste var på agendaen

Pensjonerte sykepleiere forsker på Demensskolen

Målfrid Meling og Vigdis Vagle er to av 15 pensjonerte sykepleiere som er tilknyttet forskningsprosjektet Demensskolen. Det er regionalt kompetansesenter for eldremedisin og samhandling (SESAM) som står for rekrutteringen og det spennende forskningsprosjektet.

Konkurranseutsetting er feil medisin!

I en kronikk i dagens Stavanger Aftenblad fraråder fylkesleder i NSF Rogaland, Nina Horpestad, kommuner å vurdere konkurranseutsetting som medisin mot stram økonomi - til det har den for mange bivirkninger. 

Når kjærlighet blir forbudt

Hvor mye blir pasienter påvirket i møte med oss i rollen som sykepleier? Hva slags maktbalanse er det egentlig mellom en sykepleier og en pasient?