Fornyelsen av NSFs kollektive forsikringer for 2024

Faktura og fornyelsesdokument

  • Faktura og fornyelsesdokumentene blir sendt til deg i begynnelsen av desember.
  • Du får en samlet faktura og betaler for ett år (unntak for Barneforsikring og Livsforsikringspakken).
  • Barneforsikring blir sendt separat med egen faktura.
  • Livsforsikringspakken betales sammen med kontingenten.

Sendes avtalen og faktura i posten eller elektronisk?

Faktura blir sendt som e-faktura. Har du ikke e-faktura, får du den til din Digipostkasse. Forsikringsavtalen blir sendt til din Digipostkasse.

Hvilket forsikringsselskap har NSF samarbeid med?

Våre forsikringer er levert av Fremtind forsikring/Fremtind Liv, som er DNB sitt forsikringsselskap. Du vil derfor se at det står både DNB og Fremtind i dine forsikringsdokumenter.

Hva menes med kollektive medlemsforsikringer?

Våre kollektive medlemsforsikringer er livsforsikringspakken, reise-, innbo-, barn- og ansvarsforsikring. Dette er forsikringer med faste dekninger, vilkår og pris. Alle som er medlem kan kjøpe disse (livsforsikringspakken får du automatisk ved innmelding). Hvert år forhandler NSF med forsikringsselskapet på pris og vilkår, slik at vi sikrer at våre medlemmer får markedets beste avtaler.

Hvor ser jeg hvilke forsikringer jeg har?

"min side" , under punktet "Dine forsikringer", kan du se hvilke kollektive medlemsforsikringer du har, og du finner også forsikringsdokumentene her. Dersom du også har andre individuelle forsikringer som bil-, hus-, utvidet livsforsikring, så finner du oversikt over disse ved å logge på dnb.no.

Hvordan kan jeg si opp forsikring eller gjøre endringer på avtalen min?

Ta kontakt med NSFs Forsikringskontor på forsikring@nsf.no eller telefon 994 02409 for endring/oppsigelse av forsikring.

Kan jeg endre faktura til månedlig betaling?

Vi tilbyr kun årlig betaling på våre kollektive medlemsforsikringer, med unntak av barneforsikringen som kan deles opp i månedlig betaling.

Hvor finner jeg mitt forsikringsbevis?

Du finner disse på "min side" under punktet "Dine forsikringer". Våre forsikringsbevis og vilkår er standard for alle som har NSFs kollektive medlemsforsikringer. Det vil derfor ikke stå ditt navn på disse, men har du aktiv forsikring så gjelder disse for deg. De fornyes hvert år fra 01.01.

Andre spørsmål og svar

Hvordan betaler jeg Livsforsikringspakken?

Livsforsikringspakken betales sammen med medlemskontingenten og koster 162 kroner per måned.

Hvor kan jeg se en samlet oversikt over alle mine forsikringer og hva jeg betaler?

Vi har dessverre ikke én tjeneste som gir deg en samlet oversikt over både de kollektive forsikringene dine og de individuelle. På "min side" under punktet "Dine forsikringer", kan du se oversikt over de kollektive medlemsforsikringene dine. Disse har fast medlemspris, og informasjon om pris finner du på forsikringssidene våre. Har du individuelle forsikringer som hus, bil, utvidet livsforsikring så finner du oversikt over disse ved å logge på dnb.no. Hvis du foretrekker å bruke mobil, anbefaler vi DNBs mobilbank-app for enkel tilgang. I appen finner du dine forsikringsavtaler ved å klikke på "Meg" nederst til høyre. 

Merk: For å se dine forsikringsavtaler, må du være DNB-kunde. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du registrere deg enkelt og uten kostnad. Registrering innebærer ikke opprettelse av ny konto eller behov for å bytte bank. Registrerer deg som DNB-kunde her.

Hvor finner jeg faktura og betalingsoversikt?

Ta kontakt med Forsikringskontoret NSF på forsikring@nsf.no eller telefon 994 02409 for opplysning om eventuelle utestående fakturaer.

Hvor finner jeg reisebevis?

Du finner reisebevis på "min side" under punktet "Dine forsikringer".

Nyttige veier videre